Ти си моят лош навикДълго се опитвах със теб да

...
Ти си моят лош навикДълго се опитвах със теб да
Коментари Харесай

Сашка Васева в новия клип на Прея

Ти си моят неприятен табиет
Дълго се пробвах със теб да се оправя
Не става
И когато съм с теб, обезумявам

Ето този „ Лош табиет “ е първата стъпка към все по-краткия път на Прея към дебютния й албум, който би трябвало да излезе в последния ден на месец май.

Певицата с неповторим тембър не споделя повече детайлности за тавата, а единствено надигна завесата, че траклистът ще съдържа единствено един дует и той е с обичания й рапър Жлъч. „ Имам проект “, показа изпълнителката, която до неотдавна се подвизаваше в редиците на Монте Мюзик, само че към този момент е самиздат. „ Лош табиет “ е единствено тийзър към първия ми албум. Ще се постарая представянето му да е най-мащабното нещо, което съм правила като шоу “, зарече се тя.

Ако се съди за финалния резултат по този първи тийзър, то несъмнено го чакаме с голям интерес. С новото парче Прея дава поръчка да запълни една цяла ниша в българската музика, а точно – образован поп-арендби. А певицата се е вложила изцяло в песента.

След дълго мъртвило тя се е разписала освен с гласа си в „ Лош табиет “, само че и с уменията си като текстописец и композитор. За последното получава рамо от Денис Попстоев, който и оказва помощ и в продуцирането и аранжирането. Прея е съумяла сама да извади от себе си най-хубавите качества и по този начин ловко е подчертала най-големия си плюс – неповторимия тембър, онази дрезгавина, която се плъзга като по нежно кадифе сред думите.

Няма какво да си кривим душата – видеото също прибавя принадена стойност на целия план. То е дело на Велина Балинова, а зад камера е магьосникът Силвио Силвионов. Бонбонен, само че доста изчистен, клипът сменя няколко визии на изпълнителката. Има и добре прецизиран детайл на изненада, дори бих споделила потрес, с появяването за секунди на Сашка Васева на мястото на Прея пред камерата.

По никакъв метод обаче емблемата на чалгата, не повлиява на естетиката, а единствено маркира закачката на шоколадовата певицата с почитателите. В едно от главните си превъплъщения Прея е цялостно копие на супер модела Наоми Кембъл, в друго пък се впуска (доста успешно) в луди танци с професионалистките от Skywalkers. Точно в този миг, посредством и на избора на аутфит, грубо доста ни замязя на Бионсе. Въпреки препратките, Прея е съумяла да реализира превъзходен баланс, в който да изпъква нейната персона като актьор.

С две думи – заредете си в плейлистата „ Лош табиет “ и откакто го чуете, започнете да чакате целия албум като финален сезон на „ Троновете “.

Видеото можете да гледате ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР