Ти си късметлийка.Защото по времето, когато ще го срещнеш, той

...
Ти си късметлийка.Защото по времето, когато ще го срещнеш, той
Коментари Харесай

Към момичето, което той ще обича след мен

Ти си късметлийка.Защото по времето, когато ще го срещнеш, той към този момент ще е нов човек.

Ще те залива с обич по собствен личен, несравним метод. Ще влага толкоз доста старания в връзките ви – същински и поредни.

Ще споделя с теб приключенията си, до момента в който към този момент няма да искаш да се прибираш у дома, тъй като с него се чувстваш у дома на всички места.

Ще се събуждаш всяка заран със сладко и откровено любовно известие, което ще озарява деня ти и ще те кара да спиш умерено, знаейки, че още си обичана – до идната заран.

Никога няма да мразиш и криеш нежелани елементи от себе си, тъй като той ще те приема такава, каквато си, с цялото си сърце.

Няма да има потребност да се състезаваш с другите девойки, тъй като ще те изпълва с чувството, че си обожавана.

Няма да се притесняваш от някогашните му приятелки, тъй като той няма да контактува с тях.Няма да изпадаш в параноя, че ти изневерява, тъй като той ще те твърди всякога, че си единствена – даже когато към този момент си задоволително сигурна в него.

Няма да се постанова да му напомняш, че ти липсва и искаш да го видиш, тъй като той към този момент ще те чака пред дома ти, с цел да те изненада – може би с някакъв специфичен подарък, обичаната ти храна или филм, който искаш да гледаш – и с необятната си чаровна усмивка.

Ще забравиш за проблемите си с доверието, тъй като повече няма да ти се постанова да се съмняваш в индивида до теб. Ще те боли стомах – от смях.

Ще го мразиш за това, само че и ще го обичаш още повече. Никога няма да си мислиш, че не си му задоволителна, тъй като ти постоянно ще си с приоритет.

Няма да поставяш под подозрение всяка дума, която споделя, тъй като към този момент ще се е научил на почтеност и преданост. И към този момент ще има подготвеност и предпочитание да се обвърже с теб.

САМО С ТЕБ.Но в случай че инцидентно се появиш по-рано, приготви се за оцеляване в бурята.Бъди подготвена за неговата нервност всякога, когато не е ял или е уплашен от нещо. Бъди подготвена да го чуеш по какъв начин ругае, когато обичаният му тим губи или когато играе на компютъра си.

Бъди подготвена да се оправиш с него, когато покачва звук заплашително. Бъди подготвена да го удържиш, когато се отвори някоя контузия от предишното.

Бъди подготвена да го успокоиш, когато загуби самообладание поради нещо, което не е станало съгласно проекта му.Бъди подготвена да го погалиш даже в случай че не си в въодушевление, тъй като той има потребност.

Бъди деликатна с думите, с цел да не засегнеш нещо мъчително от предишното му. Бъди задоволително търпелива, когато той не желае да те види и да приказва с теб, тъй като е имал неприятен ден. Бъди широкоскроена, когато е могъщ и себелюбив, тъй като той просто не знае по какъв начин да се показва.

Бъди разбираща, когато всичко наподобява по този начин, като че ли нищо не е останало за схващане – тъй като, не забравяй, той към момента е в развой на себеизграждане.

Ако си се появила по-рано, бъди подготвена да посрещнеш всичко, което той носи от предишното си и да го прегърнеш.Защото в случай че го направиш, той ще те обича 100 пъти повече от всичките си предходни приятелки, взети дружно. И ще бъдеш надълбоко, бясно, буйно обичана.

Ти в действителност си късметлийка.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР