The Telegraph съобщи за обвинения в злоупотреба, отправени срещу преподобния

...
The Telegraph съобщи за обвинения в злоупотреба, отправени срещу преподобния
Коментари Харесай

Свещеникът на църквата Soul Survivor се оттегля заради справянето със скандала със злоупотреба

The Telegraph заяви за обвинявания в корист, отправени против преподобния канон Пилавачи през април. Сред изказванията на жертвата му бяха обвиняванията, че управлява фетиш, включващ „ конвейерна лента “ от уязвими млади мъже, които бяха насърчавани да получават разтривки на цялото тяло на леглото му и да вземат участие в мачове по битка, до момента в който устояха на психически мъчения и духовно принуждение.

Националният екип за отбрана на Англиканската черква (NST) и епархията на Сейнт Олбанс след това започнаха следствие и през септември откриха, че Пилавачи е малтретирал духовно жертвите си повече от четири десетилетия.

Неговото малтретиране е разказано като „ форма на прочувствено и психическо принуждение, характеризиращо се със последователен модел на наложително и контролиращо държание в набожен подтекст “.

Разследването заключава: „ Той употребява своя нравствен престиж, с цел да управлява хората и своята насила и контролиращото държание докара до несъответствуващи взаимоотношения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР