The Rolling Stones потвърдиха подробности за новия албум Hackney Diamonds

...
Триото каза, че албумът е направен доста бързо, след като
Коментари Харесай

Триото каза, че албумът е направен доста бързо, след като са се събрали през декември миналата година. Решиха името, казаха те, след като измислиха заглавия, свързани с „удари и бягай, смачкай и грабни“ и взеха решение за лондонския жаргон, тъй като те са „лондонска група“.

Това е първият албум на групата с оригинални песни от 18 години и първото им издание оттогава - и те му отдадоха почит, като казаха, че би било "много по-трудно" да направят записа без неговата благословия.

Изображение: Рекламата за ' Hackney Diamonds“ в Hackney Gazette. Снимка: чрез Reuters

Феновете на бяха първи , предполагаемо за магазин за ремонт на стъкла, включващ текстове от най-известните хитове на групата.

Рекламата също така включва уебсайт и телефонен номер, което води до записан съобщение с поздрав от мъжки глас с акцент на кокни, което гласеше: „Добре дошли в Hackney Diamonds, специалисти по ремонт на стъкло. Не се ядосвайте, поправете го.“

През уикенда, друг уебсайт - dontgetangrywithme.com - също се появи, с подробности за днешното събитие, потвърдени в понеделник.

Изображение: The Rolling Stones изпълняват в Берлин по време на европейското си турне през 2022 г. Снимка: AP

"Нов албум, нова музика, нова ера", обеща групата, разкривайки кратък видео скеч, показващ, че Фалън е призован в Обединеното кралство чрез "телефон на Стоунс".

Ролинг Стоунс сформирани в началото на 60-те години и имат осем номер едно сингъла в Обединеното кралство, включително (I Can't Get No) Satisfaction, Paint It Black и Honky Tonk Women.

През 1989 г. те бяха включени в Залата на славата на рокендрола и те отбелязаха своята 60-годишнина с европейско турне през 2022 г., обхващащо 10 държави, включително изпълнение на фестивала British Summer Time (BST) в лондонския Хайд Парк.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР