Тhe Privilege of Luxury предоставя възможност за пръв поглед към

...
Тhe Privilege of Luxury предоставя възможност за пръв поглед към
Коментари Харесай

The Privilege of Luxury - представяне на новостите в луксозния клас на BMW

Тhe Privilege of Luxury дава опция за пръв взор към новостите в първокласния сегмент на BMW. Само няколко дни след сетовната си премиера BMW i7 и BMW X7 гостуват в музея за модерно изкуство Данубиана, за среща с над 2000 клиенти, сътрудници на BMW и представители на медии от 28 страни от целия свят. Офанзивата на BMW в лускозния сегмент през 2022 година трансформира дефиницията за разкош и ексклузивност, като новите модели съчетават наслада от шофирането, непостижим комфорт на дълги дистанции и цифрово преживяване от най-голям клас.

Важен артиситчен акцент в събитито е THE 8 X JEFF KOONS. Джеф Кунс е един от най-важните живи модерни художници, чиито произведения са получили международно самопризнание. Изложеният модел е резултат от последното му съдействие с BMW. Художникът е основал своята интерпретация на съвременен и мощен състезателен автомобил на BMW M850i ​​xDrive Gran Coupé. Изданието на Jeff Koons е лимитирано до 99 броя. Последният неразпределен за продажба образец бе продаден за 475 000 $ на благотворителен търг на Christie`s в Ню Йорк. Приходите от търга отидоха за Международния център за изчезнали и експлоатирани деца ICMEC.

В унисон с над 50 годишния ангажимент на BMW Group в региона н акултурата и изкуството в събитието взе участие и словенският „ BMW iX & RE:DESIGN iX ” - победител в националния конкурс на BMW Group Словения за художници на възраст до 35 години. В рамките на състезанието създателите би трябвало да основат художествена визия за резистентност и подвижност, която може да се употребява върху екстериора на изцяло електрическото BMW iX. В него се включват 17 художници, които показват своя креативен взор към BMW iX. Като най-хубава, реномирано жури, прави оценка творбата на Урбан Клинкон, магистър в Академията за изящни изкуства в Любляна, с работата си Скица. Скицата е оживена като произведение на изкуството на четири колела, което ще бъде изложено пред Дунавския музей.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР