The Idol, с участието на певеца The Weeknd и Лили-Роуз

...
The Idol, с участието на певеца The Weeknd и Лили-Роуз
Коментари Харесай

The Idol е ,,порно с изтезания. Защо сериалът приключва по-рано?

The Idol, с присъединяване на артиста The Weeknd и Лили-Роуз Деп, завършва една седмица по-рано на фона на реакцията по отношение на притеснителното му наличие, която стартира още преди да бъде пуснат в стрийминг платформата HBO Max.

Сериалът, основан от сценариста на " " Сам Левинсън, The Weeknd (Ейбъл Тесфайе) и Реза Фахим, беше подложен на тежка рецензия и даже бе разказан като „ порно с изтезания “ от вътрешен източник на продукцията, представен от Rolling Stone.

В неделя The Weeknd удостовери, че идният пети епизод ще бъде финален на сериала, който в началото трябваше да излезе в шест серии.

 Лили-Роуз Деп, Джослин, The Idol епизод 5

Още на втория епизод след премирата си The Idol загуби над 100 000 фенове, разкри Variety - в него Джослин, героинята на Деп, мастурбира и се самонаранява, до момента в който скърби за мъртвата си майка и в последна сметка става скотски плебей на Тедрос (The Weeknd).

За продукцията се говореше от известно време, а фрапантното ѝ закъснение се дължееше на това, че Левинсън пое поста на режисьор от Ейми Займец, като отхвърли и презасне отначало съвсем приключения " The Idol " - промени на стойност сред 54 и 75 милиона $.

Колкото до поп артистът на The Weeknd, наподобява, че кариерата във филмовата промишленост не му се отразява добре. През май месец той сподели, че, донесъл му популярност и трансформирал го в знаменит бранд.

`The

Той показа и че му е било доста мъчно да балансира снимачния график за " The Idol " и живота на музикант.

„ Беше мъчно да преминавам от едното към другото “, разяснява той, като изясни по какъв начин поради припокриването на уговорките е трябвало да анулира втори концерт на стадион " SoFi " в Лос Анджелис, откакто е изгубил гласа си. „ Това в никакъв случай не се беше случвало преди. Моята доктрина е, че съм " не запомнил " по какъв начин да пея, тъй като играех Тедрос, воин, който не знае по какъв начин да пее. Може би се задълбавам прекомерно в това, само че беше ужасяващо. Като The Weeknd в никакъв случай не съм пропущал концерт. "

Няма публична информация за какво последният епизод е бил изрязан от плануваните шест епизода.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР