Тези зодии са свикнали да обсъждат другите. Те могат да

...
Тези зодии са свикнали да обсъждат другите. Те могат да
Коментари Харесай

Не ги искате наоколо: Зодиите, които винаги осъждат близките...

Тези зодии са привикнали да разискват другите. Те могат да подлагат на критика близки и другари за постъпките им, да ги упрекват, да не схващат държанието им и да не им дават поддръжката си. Много постоянно съдят хората и не се слагат на тяхно място. Вижте кои са те, съгласно " Glam ".

Дева

Обичат да проучват, служат си с логиката и са практични, а всичко това значи и леко хладни. Държат на реда, организацията, изискаността, желаят всичко да е съвършено. Много са дисциплинирани, виновни и отдадени на идеите. Вършат съзнателно работата си, оказват помощ, непрекъснато мислят и за другите. Въпросът е, че когато някой не се старае толкоз и не може да е толкоз порядъчен, сериозен и проведен, Девите се дразян и го подлагат на критика. Те са захласнати от перфекционизма и не простят грешките. Правят от мухата слон и не се отпускат. Забелязват даже най-малките елементи и акцентират какво другите тябва да подобрят. Съдят и прекаляват с условията.

 

Козирог

Тези зодии също са много практични, съществени, постоянни, проведени, непрекъснати и упорити. Работят крепко, не приказват доста за усеща и страсти, решени са да съумеят, държат на дисциплината, ще създадат всичко, с цел да реализиран задачите си. Мотивирани са и не схващат хората, които не са толкоз окуражени и виновни. Не понасят някой да е заплеснат и комплициран, незабавно го подлагат на критика. Не им харесва и когато някой е прекомерно прочувствен. Козирозите съдят по-мързеливите хора и тези, които се забавляват, вместо да работят за задачите си и са безгрижни. Иронизират некомпетентните.

 

Телец

Те също са земни знаци, като Девите и Козирозите. Това значи, че Телците са съществени, дисциплинирани, практични и държат на реда. Обсебени са от това всичко да е правилно, да няма пречки, дилемите да се правят, следвайки пътя на логиката. Не понасят хаоса и да няма баланс. А и доста държат на избрани правила, полезности, инати са. Затова, постоянно съдят хората, които са малко по-креативни, които са разсеяни и бъркат постоянно. Телците държат на стабилността и възприятията, не понасят някой да ги разиграва. Понякога са по-прагматични и подлагат на критика хората, които харчат доста. Наказват строго.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР