Тези трикове определено ще се харесат на мързеливите домакини, които

...
Тези трикове определено ще се харесат на мързеливите домакини, които
Коментари Харесай

5 домакински трика, които мързеливите дами успешно използват

Тези трикове несъмнено ще се харесат на мързеливите домакини, които не обичат да правят досадната домашна работа и единственото им предпочитание е да почистят допустимо най-бързо и да се занимават с нещо по-интересно и продуктивно.

1.       Превръзка за разчистване на пода

Дамска хигиенична превръзка може елементарно да се прикрепи към пластмасов моп и при нуждс бързо да избършете пода. Превръзката всмуква безмилостно всичко, което се изпречи на пътя ѝ.

А уловката е, че след разчистване тя може да се изхвърли в кошчето, вместо да се мокри парцал, да се изцежда и да се изплаква. Хитро измислено и елементарно използвано.               

2.       Хартиена забрадка за битка с мазнините

Ако не желаете да миете пластмасови кутии на ръка, можете да поставите хартиени кърпи в тях, да добавите препарат за миене на съдове и да разклатите пламенно.
5 белега на дома, които издават бедността, алчността и неналичието на самоуважение у домакинята
За да не ви считат за алчна, бедна и неприятна стопанка, би трябвало да следите положението на няколко неща в дома и да ги сменяте, в случай че в един мо...
Прочети повече
След 3 минути кутията ще би трябвало единствено да се изплакне под течаща вода. Препаратът ще омекоти мазнината и хартията ще я всмуква. Всички добре знаем какъв брой е мъчно да се отмие по обичайния метод мазнината от пластмасовата кутия. Така ще спестите освен сила, само че и много вода и препарат.

3.       Направете тоалетната самопочистваща се

Мързеливите домакини не обичат да почистват тоалетната паница, тъй че се тремят да създадат и този развой по-лесен. Те наливат препарата през нощта, а сутринта просто минават по стените на чинията с четката и натискат бутона за водата. Тоалетната става искрящо бяла и не се постанова да губите време с нея.

По същия метод мързеливите домакини почистват съвършено и банята.

4.       Солта почиства ютията
4 домашен отговорности, за които опитните домакини не губят време
Човек може да прекара съвсем два часа дневно в разчистване на дома. Винаги има какво да се прави, изключително в случай че за чистотата в жилището се...
Прочети повече
Постелете дъската си за гладене с хартия и поръсете малко сол върху нея. Загрейте ютията и я прекарайте по повърхността със солта, тъй че да можете елементарно да почистите повърхността на ютията от жълтите петна.

5.       Използват оцет за отлаганията по крановете

За да не почиствате крановете, можете да изсипете оцет в найлонов плик, да го „ поставите “ върху крана и да го закрепите крепко с ластик. След няколко минути оцетът ще разтвори натрупалите се варовик и наслойка.

По същия метод мързеливите домакини почистват крановете на душовете.

В общи линии, с цел да имате чист дом, не е нужно да отделяте доста време. Достатъчно е вярно да организирате времето си и да употребявате правилните артикули.  

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР