Тези суперхрани могат да спрат рака, сърдечните заболявания, затлъстяването и

...
Тези суперхрани могат да спрат рака, сърдечните заболявания, затлъстяването и
Коментари Харесай

Здравето е в храната ни: 9 суперхрани срещу рак, сърдечни болести и затлъстяване

Тези суперхрани могат да спрат рака, сърдечните болести, затлъстяването и доста други заболявания .

Всички можем да се съгласим, че концепцията за сърдечен удар е много страшна за всички нас, а за тези от нас, които не се хранят здравословно, сърдечният удар е действителна опасност. Храненето ни е ключът към крепко сърце и изцяло положително здраве и това е нещо, което можем да направляваме, с цел да живеем по-дълго и по-здравословно. 

С течение на годините актуалната медицина се е развила по удивителен метод и в този момент разполагаме с по-съвършени лекарства и медикаменти за заболявания, в сравнение с лекарите биха се осмелили да мечтаят в предишното. Но тъкмо както софтуерното развиване се форсира с невъобразими темпове, по този начин и измененията в питателните ни привички и източниците на храна се форсират.

В днешно време животът тече с бързи темпове и ние сме се устремили към леснодостъпна храна, т.е. към бързата храна. Това се случва за сметка на здравето ни, защото не обръщаме внимание на дълготрайните вреди, които нанасяме на организма си. Въпреки че наподобява елементарно - да влезеш в заведение за бързо хранене и да направиш поръчка за обичаната си нездравословна храна от яркото и цветно, пластмасово меню, и да получиш поръчката си в границите на няколко минути - може би е време да се замислите за дълготрайните последствия от тези моментни решения и какъв брой по-добро би могло да бъде качеството на живота ви без тях.

Преди да започнете да мислите, че би трябвало да се лишите от всичките си обичани ястия, продължете да четете и може би ще се изненадате да откриете някои от тези суперхрани в нашия лист. Представете си, че гледате филм някоя вечер с чаша вино в ръка, похапвайки малко шоколад. И всичко това, до момента в който знаете, че към момента поддържате сърцето си крепко. Не звучи толкоз зле, нали?

Ако търсите метод да намалите риска от сърдечни болести посредством храненето си или просто да подсилите диетата си с някои вкусни суперхрани-вижте в нашата:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР