Тези прекрасни доктори ме ошашавиха и тъй като бях в

...
Тези прекрасни доктори ме ошашавиха и тъй като бях в
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Не ми се тръгваше от болницата в Бургас, тези прекрасни доктори ме ошашавиха

Тези прелестни доктори ме ошашавиха и защото бях в нетрезво положение, взех решение да се върна на сцената, показа той
В болничното заведение в Бургас, в която бях признат, с такова почитание и обич ме гледаха, та чак не ми се тръгваше, само че бях зашеметен. Доста време бях по този начин да се каже в нетрезво положение. Това сподели пред бТВ артистът Стефан Данаилов.
„ Когато взех решението да се върна на сцената толкоз бързо, бях зашеметен, тъй като това, което претърпях, беше доста мъчително. След това тези прелестни доктори ме ошашавиха “, добави той.

Ламбо се завръща на сцената единствено дни след случая, при който счупи тазобедрена става в Приморско.
Първото зрелище след претърпяната сериозна интервенция е довечера във Варна на постановката „ Актрисата “, посочи водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян.
„ Много добре се усещам. Варна си я обичам “, показа любимецът на публиката.
„ Исках да играя при започване на сезона във Варна. Греховно е да откажа още веднъж. Затова оповестих на управлението, че желая да съм на сцената. Това ще се случи довечера. Много ме боли счупеният кокал. Спомням си по какъв начин подадох ръка, да си взема медикаментите и по-късно ми заиграха краката поради паркинсона и вместо да вървят, стопираха. Тогава 130-килограмовият чичо Ламбо падна на плочките “, споделя Данаилов.

На 12-ти ще играя в Русе, а по-късно отново ще отивам на чичо лекар, че ми домъчнява за лекарите, добави той.
На въпроса дали той е принудил лекарите да му разрешат да излезе на сцената, той отговори, че всичко зависи от пациента.
„ Като не е естествен, не може да го спрат. Лекарите не бяха съгласни и аз се подписах, че поемам всякаква отговорност “, призна Ламбо.
„ Луда глава съм. Адреналинът оказва помощ във всичко. Усетя ли благосклонностите на публиката, не помня болежка и играя “, показа той.
Стефан Данаилов призна, че харесва и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова.

„ Това са хубави дами, забавни, умни и друго изтощени. Имам доста благосклонности към Фандъкова от времето, когато бе министър. Помня по какъв начин изглеждаше и като заместник-кмет. Като я виждам по малкия екран, виждам какъв брой е изтощена. Рутината пречи. Каквото и да се случи, все някой различен е отговорен, а цялата отговорност я носи тя “, изясни той.
„ Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея. Мая Манолова е моя другарка. Тя не може да наподобява изтощена. Тя желае да прави работа. Къде ли не върви, какво ли не правеше, с цел да оказва помощ на хората като омбудсман, само че друго си е да имаш властови запас. Опасно е да не подкара по схемата „ Фандъкова-Борисов “. Трябва по собствен метод да взема решение проблемите “, добави Ламбо.

„ Навремето аз бях индивидът, който сподели, че тя не става за президент. Сега каквото и решение да вземе моята партия, аз съм за нея. Манолова е най-подходяща за кмет “, акцентира той.
Плаша се от екзалтираните дами, призна артистът.
„ Загубихме европейските избори, тъй като Елена Йончева и Корнелия Нинова прекалиха с остротата и негативизма. Мая Манолова и другите се крият от мен, тъй като си мислят, че съм доста болен “, сподели още той.
Инфо: Флагман

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР