Тези практични съвети ще улеснят живота ви, когато разхождате бебето

...
Тези практични съвети ще улеснят живота ви, когато разхождате бебето
Коментари Харесай

Трикове за лесно управление на бебешка количка

Тези практични препоръки ще улеснят живота ви, когато разхождате бебето с количката.

Когато става дума за избор на бебешка количка - елементарно може да се разколебаете на какво да се спрете. А ако към този момент сте купили своята количка, добре е да знаете, че има трикове, улесняващи използването ѝ. Съвети, които ще улеснят живота ви, са скъпи и практични, когато сте на разходка с бебето в парка, в градска среда или на отмора.

Повече сигурност за по-лесен захват

Много е значимо бебето да е в сигурност и да се усеща удобно в количката, само че и вие би трябвало да се чувствате добре. Удобството на ръководството визира най-много вас, само че от него в действителност зависи сигурността на детето. В случай че дръжката на количката не подсигурява нужния добър захват, запотява ръцете ви или просто е прекомерно гладка за постоянен захват, тогава използвайте специфична грип лента. С нея увийте зоните на захват и по този метод ръководството на возилото ще е доста по-лесно и следено. Може да откриете грип лента в спортни магазини, в тях този продукт се продава за разнообразни ракетни спортове като тенис, бадминтон и други

Компактни хрумвания за багаж

Ако обичате да пазарувате, най-вероятно ще ви се наложи да практикувате своето занимание и когато сте с количката и бебето. Не всеки модел предлага късмет за преместване на спомагателни чанти, багажно поделение и така нататък В този случай чудесно решение е да ползвате карабинери. Това средство, използвано от катерачи и при туристически действия, потвърдено е доста крепко и ще разрешава окачването дори и на по-тежки чанти.

Охлаждане в летните дни

Удобството в една бебешка количка може да е налице и в летните жеги, които пречат на комфорта на детето. Специални охлаждащи възглавнички и подплънки могат да се прибавят елементарно към интериора на количката. Добър вид е също и монтирането на специфичен дребен вентилатор, който да работи благодарение на батерия и основава прелестно течение по време на разходката в горещите дни. Не пропускайте да монтирате вентилатора на безвредно разстояние от бебето.

Светлоотразителни ленти

Те са сходни на лентите по оборудването на пътните служащи и ще ви правят добра работа по време на разходките след залез. Светлоотразителните ленти са помощни добавки, които се прикрепят елементарно към габаритите на количката. По този метод дори и в тъмните елементи на деня бебешката количка ще е забележима за транспортните средства и изобщо – за всички участници в придвижването на пътя.

Допълнителни държачи за течности

Подсигурете се с държач за чаша за кафе, чай, вода или друга течност. Бебето може да ожаднее по всяко едно време през горещите дни. Не е прелестно да спирате и да се навеждате всякога, когато то плаче за още вода. Ето за какво държачът за бебешка бутилка ще ви спести неудобства и време.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР