Тези, които вземат своят нов кемпер California от Центъра за

...
Тези, които вземат своят нов кемпер California от Центъра за
Коментари Харесай

Кемпер зона Калифорния в Хановер - първа нощувка с новата придобивка и сутрешен подарък

Тези, които вземат своят нов кемпер California от Центъра за клиенти в Хановер, могат да прекарат нощта тъкмо до завода на Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) от 1 септември нататък с включена закуска. Веднага след предаването клиентите на Калифорния имат неповторимата опция да пренощуват в новия си кемпер (Caddy, T6.1 или Grand California) в родното място на Bulli. Консултантите на клиентите на VWN ще отговорят на въпроси по отношение на обширните характерности на новото транспортно средство незабавно след предаването му и незабавно след първата нощувка.

Директорът по продажбите и маркетинга на VWN Ларс Краузе е очарован от това ново предложение: „ Калифорния е сполучлива история на Volkswagen Commercial Vehicles. Делът на доставките в Калифорния в центъра за клиенти нараства непрестанно през последните години “. През 2022 година повече от 2600 модела California бяха предадени на клиенти единствено тук, в Хановер. “

С тази нова оферта характерното за Калифорния предаване на транспортно средство се уголемява още повече, тъй че всеки да се усеща изцяло удобно с и в новото си транспортно средство още от първата минута. Новосъздадената зона за къмпинг Калифорния разполага с три терена, брегово зареждане и санитарни възли (душ и тоалетна). Налична е и вода за в началото пълнене на резервоара за прясна вода.

През летните месеци има и скара за същинско къмпинг чувство, включваща грил пакет с храна на скара, салата, безалкохолни питиета и истинския кетчуп Volkswagen. Богата закуска на бюфет чака клиентите в Калифорния на идната заран, на която те могат да се насладят непосредствено в автомобила или в Bulli Bar в Центъра за клиенти.

С офертата, която може да се резервира посредством дилъра за клиенти, които вземат своята California непосредствено от фабриката в Хановер, потребителският център на VWN уголемява обсега си и от ден на ден се трансформира в център за преживяване. Клиентите могат освен да получат своето ново транспортно средство от VWN тук - в това число обстойно показване на транспортното средство - само че и да пазарят в магазин Bulli, да научат за историята на марката и да посетят производството на транспортни средства в завода в Хановер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР