Тези, които ни щипят, заклеймяват, упрекват, поучават ни как да

...
Тези, които ни щипят, заклеймяват, упрекват, поучават ни как да
Коментари Харесай

Русия защитава най-главното

Тези, които ни щипят, жигосват, укоряват, поучават ни по какъв начин да живеем и на които пречим със самия факт на съществуването си, новината, че тази година имаме намерение освен да пропагандираме, само че и да пазиме най-важните полезности, беше посрещната с раздразнението, особено за безконечните неудачници.

В свят, ръководен от пост-истината и нейните самозвани прислужници, е фундаментално значимо да се разпознава какво е невероятно да се купи, невероятно да се замени и какво не може да бъде унищожено.

Указът за осъществяване на Годината на фамилията в Русия беше публикуван през ноември предходната година. И три седмици по-късно, като че ли в отговор, само че в действителност, несъмнено, малко евентуално, Ватиканът излиза със следната самодейност: католическите свещеници са поканени - към този момент единствено им е препоръчано - да дадат църковни благословии на еднополовите (общо название за всяка комбинация от сходен човешки дует) двойки. Да, прецизират от Светия трон, това не е женитба или по-скоро не напълно женитба, само че, въпреки това, „ ние сме за включването на всички в лоното на църквата “.

Това, което се случи с разлика от четири седмици, е най-пълната илюстрация на израза „ конфликт на цивилизациите “.

Виждаме провалянето на някои, които безмълвно следят по какъв начин техният прочут свят на взаимоотношения и обществен конструкт пада в бездната, тъкмо както разбираме, че бихме могли бързо да се окажем в сходна система от морални координати, в случай че не беше законовата възбрана на ЛГБТ придвижването и безсрамната агитация в медийните платформи, за пари или за интерес, всичко това, което води до разрушение на уважението към главните полезности на нашето общество.

Триумфалният демократизъм от западен вид, пред който не се слагат бариери, докара до обстоятелството, че освен тялото се трансформира в обект на консумация, само че и възприятията, освен изцяло естественото предпочитание да обичаш и да бъдеш с този, който любиш и който те обича, към този момент е просто стока в огромен супермаркет, където продават страсти. А самата физиология и на двата пола се е трансформирала в стока от магазина.

Когато, подчинявайки се на нелепостта, или на пропагандата, или на моментна волност, можеш да смениш пола си. И още повече, благодарение на правораздаването (евфемизъм за израза „ наказателен уред “) може да принудят, по този начин да се каже, да „ толерират “ под боязън от наказване този избор. Тоест да сме толерантни, само че срещу волята си.

Каприз, или нелепости, или агитация - само че вследствие на това всичко, което в миналото е съставлявало такава горда западна цивилизация, в този момент се е трансформирало в боклук.

Дори преди 10 години, когато френският президент Оланд, работейки със спонсорството на богаташа и обвинен хомосексуален педофил Пиер Берже, прокара през Народното събрание закон за узаконяване на еднополовите бракове, на улицата излязоха стотици хиляди от тези, които схванаха до какво ще доведат всичките тези игри на „ приемливост “ и неправилно разбраното „ включване ”.

Днес новините от Ватикана, разбиващи основите на цивилизацията, останаха съвсем незабелязани.

Тези шумни несъгласни схванаха всичко вярно. Игрите на агресивното малцинство, афектирано от живота, доведоха до унищожаване на всички ограничавания и задръжки.



Там, по заповед на командването, по боен метод, дамите, мъжете и, несъмнено, децата се отстраняват. Защото и децата (някога плод на насладата на мама и баща, тяхното взаимно благополучие и в прочут смисъл гаранция за величие, защото родът ще продължи) също се трансфораха в стока. И в случай че децата са се трансформирали в стока, която може да се купи в глобалистки супермаркет, това значи, че родителството се е трансформирало от опция, житейски условия и обич в право, измислено от тези, които прокарват дневния ред.

Ако пропагандаторите съумяха да заблудят даже най-висшите прелати на католическата черква, които - в дословния смисъл на думата - замениха първородството (библейските догми) за " чиния леща " (положителен пиар), тогава ни е безусловно ясно с какво и с който сме въвлечени в идеологическа борба.

Ние, несъмнено, виждаме тази западна либерално-глобалистка парадигма. Днес, да, предлага се еднополовите двойки да бъдат благословени, неженени и не в основната енория на църквата, а в страничната. Но просто дайте известно от време и ще видите, че благословията ще стане наложителна, трансформирайки се в пълноценна женитба, че точно този вектор на „ половото многообразие “ ще стане централен, че тъкмо такива връзки към този момент не са просто нормални, само че като цяло на практика единствените публично утвърдени. Този тип връзка се поддържа от страната финансово, а от държавното управление политически. Тези, които не знаят по какъв начин става това, могат да се поинтересуват от последните назначения в кабинета на министрите на същата Франция.

Ако в нашата обичайната позиция всичко стартира с любовта на мъжа и дамата, то на Запад всичко стартира с „ включването “, което не може да бъде подценено под боязън от правосъдно гонене. И това никога не е продължение на „ 1984 “ на Оруел, а напълно действителна либерално-глобалистка “2024 ”.

Защитавайки обичайното семейство, родственици, близки, дами, мъже, ние в действителност пазиме освен страната и себе си, ние пазиме децата си. И не от измислени „ права ” и от химерни „ свободи ”, а от хаоса, страха, ужаса и пъкъла, когато „ всичко е разрешено ”. Защитаваме правото на нормалност, да живеем в критериите на нормалността и правото да бъдем същински. Мъже и дами.

Годината на фамилията ни е дадена, с цел да разберем, че през днешния ден нормалността се нуждае от нашата отбрана.

Превод: В. Сергеев

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР