Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване

...
Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване
Коментари Харесай

Трифонов: Тези, които базираха цялото си създаване и съществуване на унищожението на другите, се събраха заедно с тях

Тези, които базираха цялото си основаване и цялото си битие на база на заличаването на другите, се събраха дружно с тях, написа във фейсбук водачът на „ ИТН “ Станислав Трифонов. 

Има една емблематична имитация от филм, отдаден на свободата на словото, показва Трифонов и добавя, че когато политиците нападат свободата на словото, един редактор споделя: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните ”. Та и аз, и моите сътрудници сме по този начин, написа той и прецизира, че има поради “Има подобен народ ” (ИТН). 

Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните, разяснява Трифонов и пита: Вие по какъв начин се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е непоносимо, позорно, унизително и в последна сметка недопустимо, счита водачът на Има Такъв Народ.

„ Тези, които базираха цялото си основаване и цялото си битие на база на заличаването на другите, се събраха дружно с тях. И ще си вършат държавно управление на ротационен принцип “, написа Трифонов. По думите му целият бранд “Продължаваме смяната ” е бил построен върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов, напомни Трифонов.

„ Цялата им реторика в продължение на година и половина наподобява по този начин: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в голям мащаб. Затова този човек желае да се завърне и да продължи да краде ”, написа Трифонов и прибавя, че „ очевидно ще се завърне и ще продължи “.

Лидерът на Има Такъв Народ показва и различен откъс на Кирил Петков, че “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за непрекъснато, ще отиде зад решетките ”. Според Трифонов очевидно в този момент Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е сделката, разяснява той. 

Ще ви изтъквам какво споделя и Асен Василев на 3 май т.г.: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е другар! ”, написа още Трифонов и прибавя, че Господ не го е опазил. „ Бойко Борисов освен ще ти е другар, ами ще ти е и шеф “, счита той.

Трифонов цитира и думи на Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже “добър ден ”, можете умерено да си пуснете лампата ”. Бойко, пусни си лампата, написа водачът на Има Такъв Народ.

По-рано през днешния ден стана ясно, че " Продължаваме промяната - Демократична България " ще предложи държавно управление с втория мандат с ротационен министър председател на девет месеца. Малко по-късно претендентът за министър-председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна на президента Румен Радев несбъднат мандат за сформиране на държавно управление.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР