„Тези избори са важни за България, за да продължи страната

...
„Тези избори са важни за България, за да продължи страната
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ и Асим Адемов посетиха Фестивала „С дъх на хляб и мед” в Търговище

„ Тези избори са значими за България, с цел да продължи страната ни европейския си път на развиване. Път, който носи благоприятни условия и вероятности. Показали сме, че за нас всяко обитаемо място е значимо и знаем по какъв начин да отстояваме националния интерес в границите на общоевропейския”, сподели в Търговище лидерът на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел.



Тя посети Фестивала „ С мирис на самун и мед”, който се организира в границите на 242-ото издание на Традиционния пролетен панаир в Търговище. Заедно с другия претендент за евродепутат Асим Адемов, кмета на Търговище и регионален координатор на ГЕРБ доктор Дарин Димитров и регионалния шеф на Търговище Митко Стайков разгледаха локални хлебни произведения, мед и пчелни артикули, сготвени и създадени от самодейци от общинските читалища и пенсионерски клубове. Кандидатите за евродепутати бяха посрещнати в Търговище извънредно прочувствено и при огромен интерес.



Самодейците демонстрираха и на място някои от рецептите, като изработката на гюзлемета, палачинки и мекици. Те споделиха с Мария Габриел и Асим Адемов, че множеството от рецептите, които ползват, са достоверни за самия район и са непокътнати от разнообразни генерации през годините.



Представители от браншовия пчеларски съюз описаха на претендентите за евродепутати какви компликации срещат в бранша, от какво са удовлетворени и какви количества продукция съумяват да произведат за година.

В диалог за идния евровот на 26 май претендентите за европейски представители молиха търговищенци да бъдат дейни и да поддържат с гласа си най-достойните за тях. Кметът на Търговище сподели на претендентите за евродепутати някои от обектите в града, ремонтирани и реновирани по европейски планове.

Представители на ГЕРБ-Търговище, младежката конструкция в града и ГЕРБ-Попово също засвидетелстваха поддръжката си за Мария Габриел и Асим Адемов. „ На 26 май ще ви подкрепим с бюлетина номер 12 за победа”, безапелационни бяха структурите на партията в Търговище.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР