Тези дни всички говорят за специалния епизод на „Приятели“ и

...
Тези дни всички говорят за специалния епизод на „Приятели“ и
Коментари Харесай

Ема Томпсън се оплака от бельото си за „Круела“ - slava.bg

Тези дни всички приказват за специфичния епизод на „ Приятели “ и премиерата на „ Круела “. Дори и да не сте огромен киноманиак, няма по какъв начин да не се поинтересувате защо иде тирада. Снимки, разкази и любопитни детайлности за продукциите са на всички места. И до момента в който едната към този момент бе публично показана на публиката, за другата занапред ще приказваме. Ема Стоун, която е в основната роля на кино лентата на Disney, към този момент впечатли с костюма си, появявайки се с него на премиерата в Лондон. Но една нейна колежка също притегли вниманието на медиите, разкривайки детайлности от снимачния развой. Двукратната носителка на „ Оскар “ Ема Томпсън, която играе Баронеса декор Хелман, призна, че е имала проблем освен с костюма си в лентата, само че и с бельото, което дефинира като „ предмет за изтезания “.

„ Не обичам да нося долни дрехи непрекъснато. Спрях да нося долни дрехи от дълго време “, споделя тя в изявление за Lorraine, в което взе участие и колежката ѝ Ема Стоун.

62-годишната английска актриса се пошегува, че би се чувствала доста по-добре, в случай че не трябвало да носи въпросното долно облекло за фотосите.

„ Не обичам комфортното долни дрехи. Намирам комфортното долни дрехи за неловко “, прибавя тя. И съпостави влизането в него с изстискването на тубичка с паста за зъби. Или казано в резюме – извънредно досадно и неприятно прекарване! „ Чувствам се неловко, пробвайки се да наподобявам стройна и съвременна, тъй като не съм. И в този момент ми е разрешено да не съм “, сподели Ема Томпсън в изявление за списание Vogue, говорейки за облика на баронесата.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР