Тези дни в популярен бенчмарк бе забелязан смартфона Xiaomi Cactus

...
Тези дни в популярен бенчмарк бе забелязан смартфона Xiaomi Cactus
Коментари Харесай

Xiaomi Cactus: нов бюджетен смартфон с Android 8.1 Oreo и процесор на MediaTek

Тези дни в известен бенчмарк бе видян смарт телефона Xiaomi Cactus с неособено висока продуктивност и процесор, който този път не е на Qualcomm.
Когато един смарт телефон стартира да се появява в бенчмарковете, следва неговата скорошна презентация, а след това и началото на продажбите. Сегашната обстановка надали ще е изключение и можем да чакаме, че бюджетният Xiaomi Cactus скоро ще се появи в електронните магазини. Хубавото е, че новият телефон ще работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo с поддръжката на функционалността Project Treble.



В едноядрения тест, новият смарт телефон с кодово име Cactus реализира 802 точки, а в многоядрения – 2334 точки. Ако го съпоставим с флагманския Xiaomi Mi MIX 2S, то новият модел е почти четири пъти по-бавен. Мобилното устройство се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6765 с четири процесорни ядра, работещи с тактова периодичност 2,0 GHz. Налични са 2 GB оперативна памет и най-вероятно 16 GB флаш-диск вид eMMC 5.1.

Аналогичен на Xiaomi Cactus по мощ е моделът Redmi 5A, който е с цена под $100. Това значи, че новият телефон, условно наименуван Xiaomi Cactus надали ще бъде по-скъп от $100.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР