Тези дни станахме свидетели на поредната сапунка, тиражирана от възрожденеца

...
Тези дни станахме свидетели на поредната сапунка, тиражирана от възрожденеца
Коментари Харесай

Каракачанов нападна Костадинов: Грозно, Коце, грозно. Днес се гавриш със стар приятел, утре с последователите си

Тези дни станахме очевидци на следващата сапунка, тиражирана от възрожденеца Коце, съгласно който щели да отстранен Паметника на свободата на връх Шипка. Дори разгласява фотография, на която паметникът е наобиколен със скеле и ето, стартират да го демонтират, сходно на паметника на руската войска. Само дето фотографията е от 2019 година, когато е юридически ремонт на лъва, който е на централната фасада. Днес персонално минах от там и няма нито скеле, нито паметникът е ограден с тараби и никой не го събаря. Това написа във фейсбук някогашният министър на защитата Красимир Каракачанов.
Защо споделям следващата сапунка на Коце? Всъщност това си е напълно целенасочена опашата неистина. Всъщност за следващ път така наречен „ възрожденци “ са в ролята на лъжливото овчарче. Преди няколко години развиха истерична акция против коронавирус имунизациите, а се оказа, че депутатите им освен всеобщо са се ваксинирали, а са ваксинирали и фамилиите си. После два пъти играха сценката със събиране на подписи за референдум против въвеждане на еврото и по-късно мълчат, а на всичко от горната страна депутатите им се оказа, че държат спестяванията си в банкови сметки в евро. Явно неслучайно вождът възрожденец е роден на 1 април и лъжата я няма за нищо.
Проблемът не е в следващата кьорфишек акция, целяща да стегне електората за евроизборите. Проблемът е, че в съответния случай с тази акция той хвърля една грозна клюка против човек, който познава доста добре и е негов другар още от студентските му години. Човек, на който е ходил доста пъти на посетители, ял е от храната ме и е пил ракията му. Става въпрос за шефа на Националния парк-музей „ Шипка-Бузлуджа “ доктор на историческите науки Чавдар Ангелов. Знае му телефонния номер, звънял му е стотици пъти, дори да го кани да се причисли към партията му. Но в този момент вместо да му звънне и да го попита, непосредствено го клюки и го хвърля на кучетата. Грозно, Коце, грозно. Днес се гавриш със остарял другар, на следващия ден ще се изгавриш и с почитателите си.
Но да се върнем на Паметника на Шипка. Всеки, който е ходил на върха, е видял, че паметникът се нуждае от ремонт. През 2019 година с дарения бяха събрани пари и бе ремонтиран лъвът. През 2020 година персонално, в качеството си на вицепремиер, съм лобирал и държавното управление отпусна 130 хиляди лева за правене на план за главен ремонт. След това пристигнаха „ смутните “ времена и чак в този момент това държавно управление отпуска парите. Предстои процедура и чак след 5-6 месеца най-рано може да стартират строителни работи. Така че никой нито е слагал скеле, нито е обграждал паметника с тараби, ни може да спре българите да отидат на тържествата на 3 март.
След сагата с паметника на руската войска и идиотското държание на партиите от сглобката, след желанието на пишман евроатлантиците да сменят националния празник и деянията им на шизофренична русофобия, доста хора се притесняват, че тези наколенкаджии могат да посегнат и на паметниците на Руско-турската освободителна война. Само че както „ евроатлантиците “, по този начин и нашето Коце не вършат разлика сред Русия и Съюз на съветските социалистически републики, сред руската войска и съветската войска освободителка. И в случай че във връзка паметника на руската войска в София и други сходни в страната има разграничено публично мнение, тъй като има хора, които не желаят монументи на непознати армии, воювали против България – било руски, било американски, то във връзка с паметниците от войната за Освобождението на България от турско иго уверен съм 90% от хората са за тяхното опазване и даже на тези от сегашната ръководеща сглобка няма да ѝ мине през кокошите мозъци да им посегнат.
Ефектът от акцията на лъжливото овчарче може да бъде само да се провали ремонта на паметника Шипка и ръководещите да пренасочат отпуснатите пари в следващата черна дупка, от която ще си приберат комисионните. Тогава, забавно ми е, лъжливото овчарче ще отпусне ли персонални средства или такива от многомилионната партийна дотация за ремонт на Шипченската реликва? Знам отговора! И той е не, няма да си бръкне в джоба!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР