Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многобройни

...
Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многобройни
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се оплаква от тормоз

Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многочислени срещи, поради които тича из улиците на София.

В формалната си Инстаграм страница дъщерята на тв водещата показа с почитателите си, че приготвя неин план, само че не издаде детайлности към него.

Единственото, което написа, е, че безпределно се вълнува за реализирането му и се надява той да се хареса на феновете ѝ.

Към обявата Мари качи и фотоси, с които демонстрира бизнес визията си, която включва плетена гълъбовосива рокля с дължина над коляното и необятно черно сако, които е комбинирала с кубинки.

Младата дама е заложила на чанта "Dior ", която е в цветовете на облеклото ѝ, а единствените аксесоари са огромен часовник и няколко пръстена.

"Мрачното и дъждовно време ме зареди със ужасно въодушевление, въпреки да звучи ненадейно - това е обичаното ми време и се усещам най-добре в него. Май ми проличава, че съм изтощена ", гласи посланието към фрагментите.

Но наред с хубавото, което ѝ се случва, брюнетката се оплака, че е подложена на виртуален тормоз. Тя пусна стори, в което изяснява, че един от потребителите на обществената мрежа не разногласието да написа неприятни неща и да реди обиди под формата на мнения.

Будева прецизира, че преди 2 седмици е изпратила персонално известие до профила, само че по този начин и не е получила отговор, а мненията траяли. Нещо повече - грозните думи се насочили и към хората, пишещи позитиви под изображенията ѝ.

Източник: Дир.бг
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР