Тези частни клубове са престижни, за тях е необходимо членство,

...
Тези частни клубове са престижни, за тях е необходимо членство,
Коментари Харесай

Елитните частни клубове за богаташи, за които никой не говори

Тези частни клубове са влиятелни, за тях е належащо участие, a парите и потеклото нормално са входните билети за тях. Ето 6 от тях:

The Carnegie Club в Дорнох, Шотландия

Този клуб е учреден от именития фабрикант и човеколюбец Андрю Карнеги, който е един от най-богатите хора в историята. Голф-клуба " Карнеги " се намира в замъка Скибо и в него могат да влязат единствено привилегировани членове, които заплащат 34 400 $, с цел да станат част от клуба и 11 000 $ годишна такса.

The CORE Club в Ню Йорк, Съединени американски щати

В този клуб членуват хора като изпълнителния ръководител на Starbucks Хауърд Шулц, дизайнера Кенет Кол и вокалиста на Пинк Флойд - Роджър Уотърс. Тези, които желаят да се причислят, заплащат първична вноска от 37 900 $ и годишна такса от 12 900 $.

Capital Club в Дубай, Дубай

Голяма част от членовете на този клуб са политици и търговци.Темите, които се приказват в този клуб, са социално-икономическите проблеми, като да вземем за пример Брекзит, както и последствията от Панамските документи. Кандидатстването за участие е по общоприета процедура - единствено с предложения и с рекомендации от двама членове. Първоначалната вноска е 15 150 $, а годишната такса.

The Arts Club, Лондон, Англия

Целта на този клуб, който е основан от Чарлз Дикенс през 1863, е да се разискват тематики като изкуство, литература и научни открития. Първоначалната членска вноска както и годишната е 1900 $.

The 1930, Милано, Италия

Няма по какъв начин да се свържете по телефона с този клуб. Няма и по какъв начин да употребявате интернет, а за влезете в него, би трябвало да откриете тайната врата зад бара. Само тези, които съумяват да влязат в клубът знаят какви са членските вноски.

Вероятно това е един от клубовете с най-строги правила за представители на креативен специалности в целия свят. Тези, които желаят да влязат в него би трябвало да потвърдят, че са в действителност отдадени на изкуството. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР