Тези 3 добавки ще направят кожата ви по-млада и стегната:

...
Тези 3 добавки ще направят кожата ви по-млада и стегната:
Коментари Харесай

Тези 3 добавки ще направят кожата ви по-млада и стегната: Какво да приемате

Тези 3 добавки ще създадат кожата ви по-млада и стегната: Какво да приемате? Диетологът Дженифър Хануей показа три добавки за стегната кожа, които предлага на хора над 30 години.

Аминокиселини

След 20-годишна възраст производството на колаген се забавя, което обезпечава конструкция на кожата, мускулите, костите и съединителната тъкан.
Хората могат да усилят производството на колаген, като се уверят, че получават задоволително аминокиселини, градивните детайли на протеина.

Тези 3 добавки ще създадат кожата ви по-млада и стегната: Какво да приемате 23.05.24 00:01 Компанията на Илон Мъск ще употребява чип в мозъка на още един човек: Защо ще го вършат 22.05.24 23:30 ИЗВЪНРЕДНО В SAFENEWS: Спец интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи. Задържаха автокрадец с краден автомобил 22.05.24 23:20 Няколко страни признават Палестина, като страна 22.05.24 23:03 Млад водач удари четирима души на автобусна спирка във Варна 22.05.24 22:20

Така че, в случай че ядем единствено минимални или даже задоволителни количества протеини, тялото няма да може да обезпечи тези спомагателни аминокиселини на нашата кожа, коса или нокти, с цел да наподобяват здрави.

Хануей предлага да се употребяват един до два грама протеин на кг телесно тегло.

„ За множеството дами 100 до 120 грама са в действителност добра насочна точка “, сподели диетологът.

Снимка: Pixabay

Омега 3
С напредването на възрастта кожната преграда на хората отслабва. Това се въздейства от напрежението, дейното слънце и нечистия въздух.
Яденето на храни с високо наличие на хранителни субстанции е значимо нещо, което можете да извършите, с цел да забавите процеса на стареене.
Важно е да се употребяват омега-3 мастни киселини, открити в някои риби, някои растителни масла и ядки, с цел да се борите с възпалението.

„ Мощните омега-3 мастни киселини са потребни освен за кожата, само че и за мозъка ви. Много хора се опасяват от мазнините, само че те са доста значими и доста потребни за вас “, споделя специалистът.

Изследванията демонстрират, че приемането на омега-3 добавки може да помогне за балансиране на възпалителния отговор на кожата.

Коензим Q10 (CoQ10)
CoQ10, антиоксидант, създаван естествено от тялото, подкрепя растежа и поддържането на клетките. Защитава фибробластите, клетките, произвеждащи колаген, и еластичните нишки, които предизвикват младостта на кожата. Приемът на CoQ10 потвърдено понижава бръчките и усъвършенства гладкостта на кожата.

Източник: Mind Body Green /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР