Тези 121 депутата няма да направят много лека и приятна

...
Тези 121 депутата няма да направят много лека и приятна
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Предстои ни да видим битка до кръв

Тези 121 депутата няма да създадат доста лека и приятна работата на кабинет отпред с Асен Василев. Всичко ще бъде толкоз на косъм, на ръба, че реализирането на всички заложени политики, част от които са доста съответни, няма да бъде увенчано с триумфа, който Политическа партия чакат. Няма по какъв начин да управляваш България със 121 души. Това сподели за социологът Евелина Славкова от Изследователски център " Тренд ".

" Опозицията счита, че се отива на предварителни избори, че Политическа партия няма да могат да осъществят този мандат. Опозицията се намира в двуполюсно състояние – хем желаят да отидат на предварителни избори, въпреки това си споделят – по какъв начин ще управляваме в толкоз сложни времена, каквито предстоят зимата и есента. Те са в разкрачено състояние, в което не са сигурни коя от двете позиции ще бъде по-добре за тях ", сподели още Славкова.

" Когато си осъществил първи сполучлив избор на съмнение в демократичната история на България, оттегляне обратно и поддръжка за различен кабинет на Политическа партия би било същинско самоубийство ", съобщи Евелина Славкова.

" Ще бъде по-скоро борба до кръв. Позицията на Има Такъв Народ е доста недостойна. След като си направил купища пакости – в очите на някои положителни, в очите на други – неприятни, още веднъж да кажеш – желаеме да седнем, отново с вас да управляваме, е несериозно, демонстрира неналичието на политически опит. Политическа партия към момента не могат да схванат, че изгубиха властта ", разяснява Славкова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР