Тейлър Суифт поставя високи показатели в класациите с издаването на

...
Тейлър Суифт поставя високи показатели в класациите с издаването на
Коментари Харесай

Тейлър Суифт стана първата жена с 4 албума в Топ 10 на списание Билборд

Тейлър Суифт слага високи индикатори в класациите с издаването на албума си „ Speak Now (Taylor’s Version) “, ставайки първата жена, която има четири албума в Топ 10 на  списание Билборд, предадоха от

Последното й издание дебютира под номер 1 с най-големите бройки за годината до момента за всяко издание. Според Билборд, това е първият път, когато жена прави това в цялата шестдесетилетна история, откогато има ранглиста за албуми - и тя е един от тримата реализатори, които в миналото са постигнали това достижение.

Суифт също по този начин сложи връх за изпълнителка с най-вече номер 1 албума в историята. Тя към този момент има дузина, изпреварвайки Барбра Стрейзънд.

„ Speak Now (Taylor’s Version) “ се издигна на върха на " Билборд 200 " със 716 000 албумни еквивалентни единици. Този брой подсигурява, че това даже не е фотофиниш в тазгодишното дерби от първата седмица, защото предходната най-хубава цифра се държеше от „ One Thing at a Time “ на Mорган Уолън, който дебютира през март с 501 000 единици.

Другите три албума, които Суифт има в своята триумфална квадрилогия в топ 10, са „ Midnights “ от 2022 година на 5 място, „ Lover “ от 2019 година на 7 място и „ Folklore “ от 2020 година на 10 място.

В отговор на по-любопитните, които ще желаят да знаят кои са другите двама души в доста късия лист с реализатори, които са изкарали четири албума в топ 10 по едно и също време, ще споменем точно Хърб Алперт и Принс.

И в общите начални цифри, в това число стрийминг и продажби, „ Speak Now “ е най-големият албум след „ Midnights “, който излезе с 1,58 милиона бройки през първата седмица.

Не би трябвало да се не помни, че други албуми, които влизат в топ 10 измежду " офанзивата " на Суифт, включват „ One Thing at a Time “ на Уолън на 2-ро място със 104 000 единици и „ Dangerous “ на 6-то място; „ Pink Tape “ на Lil Uzi Vert под номер 3; „ Genesis “ на Peso Pluma под номер 4 и „ A Gift and a Curse “ на Gunna под номер 9.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР