Тейлър Суифт показа за пореден път, че има голямо сърце.

...
Тейлър Суифт показа за пореден път, че има голямо сърце.
Коментари Харесай

Тейлър Суифт с голямо дарение за своя фенка

Тейлър Суифт сподели за следващ път, че има огромно сърце. Певицата подари сумата от 15 500 $ на своя фенка, набираща средства за болната си майка посредством платформата „ GoFundMe “.

Сади Бартел пуснала прочувствен туит, който разчувствал певицата. Част от него гласял: „ Здравейте. Трудно ми е да обявявам това. Моля помогнете и се молете за фамилията ми... Моята майка е в кома от три години “. Момичето обяснило, че нейната майка се нуждае от скъпоструващи медикаменти, с цел да не се повреди мозъкът ѝ, само че тя и роднините ѝ все по-трудно се оправят със закупуването им.

Няколко часа след качването на поста, 19-годишната Сади научила, че изпълнителката е направила подаяние по тяхната сметка, към което имало послепис: „ Любов, Тейлър, Мередит и Оливия Суифт “ (последните две са имената на котките на певицата)

„ Всеки, който ме познава, знае, че Тейлър Суифт е целият ми живот. Тя значи доста за мен и се появява всякога, когато нуждая се от нея “, написа по-късно Бартел в обществената мрежа и благодари на Суифт за благородния ѝ жест.

Това не е първото подаяние на Тейлър Суифт към неин почитател. По-рано този месец тя зарадва 8-годишно момче с аутизъм, което събираше пари за болното си куче. Певицата е известна с това, че обожава животните.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР