Тейлър Суифт не е забравила за родния си град и

...
Тейлър Суифт не е забравила за родния си град и
Коментари Харесай

Тейлър Суифт дарява 1 млн. за пострадалите от торнадото в Нашвил - slava.bg

Тейлър Суифт не е не запомнила за родния си град и жителите му. Изпълнителката, която е родена и израснала в Нашвил, подари 1 млн. $ на благотворителен фонд, който ще се погрижи за потърпевшите от унищожителното торнадо преди няколко дни.

В понеделник вечер и рано във вторник заран две торнада се развихриха в щата Тенеси и убиха 19 души, а минимум 150 са ранени. Материалните вреди към момента се пресмятат, само че има къщи, които са сринати със земята.

Новината за дарението на Суифт пристигна от нейния журналист, а изпълнителката я удостовери и в обществената мрежа Instagram. „ Това, че толкоз доста хора изгубиха дома си и доста други неща, напряко ме раздруса “, написа тя. Тя окуражи своите почитатели също да оказват помощ с каквото могат.
„ Нашвил е моят дом “.

Суифт се причислява към други кънтри реализатори, които също подариха забележителна сума за потърпевшите. Дуото Dan + Shay и музикантът Крис Йънг отделиха надлежно по 100 и по 50 хиляди $.

Тейлър не за първи път оказва помощ на родния си град. През 2010 година тя сътвори благотворителен фонд на свое име, с цел да помогне на потърпевшите от наводнението същата година. Тя също по този начин подарява и на нуждаещи се почитатели и поддържа голям брой организации, грижещи се за правата на ЛГБТ общността.

Източник: tioaloto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР