Тейлър Суифт е истинска фурия на музикалната сцена. Милиони фенове

...
Тейлър Суифт е истинска фурия на музикалната сцена. Милиони фенове
Коментари Харесай

Защо Тейлър Суифт не е получила роля в Здрач

Тейлър Суифт е същинска хала на музикалната сцена. Милиони почитатели пълнят стадионите на концертите ѝ, а песните ѝ се въртят на всички места. Освен към музиката, певицата има пристрастеност и към фантастичните кино сюжети. 
 Тейлър Суифт, Дейвид О. Ръсел и мистериозната роля на изпълнителката в мистериозния филм на режисьора
Мистериозната роля на Тейлър Суифт

Дейвид О. Ръсел гъделичка любопитсвото ни

Оказва се, че сме били на косъм да забележим изпълнителката на " Wildest Dreams " на огромния екран като част от вампирската поредност " Здрач ".

Самат Суифт е поискала роля в " Новолуние ", разкрива режисьорът на втория филм от поредицата Крис Уайц в подкаста на Ашли Грийн The Twilight Effect.

" Новолуние "  се завъртя по кината през 2009 година - същата година, в която Суифт излиза с една от звездите във филма Тейлър Лаутнър.

По това време тя е вманиачен почитател на " Здрач " и даже дребна роля - няколко секундна поява в кафенето или сладкарница във кино лентата, са задоволителни, с цел да изживее фантазията си да взе участие, пише Entertainment Tonight. Въпреки това Уайц отхвърля предлагането ѝ, като изяснява, че сега, в който тя се появи на екрана, никой даже няма да разбере, че това е Тейлър Суифт.

Все отново режисьорът признава: " Можех да се смотавам с нея или може би щяхме да сме другари. Имам възприятието, че някак съм си пропилял шанса да излизам с Тейлър Суифт. Но от време на време, когато взимате решения, си мислите: " Това е най-хубавото за кино лентата ".

Що се отнася до това по какъв начин Суифт приема отхвърли за присъединяване във кино лентата, Уайц допуска, че евентуално тя просто си е помислила: " Кой е този простак? " (б.а. - който не желае тя да играе в продукцията).

Друга звезда, която обаче сигурно виждаме в поредицата - Ашли Грийн, описа пред Entertainment Tonight за аргументите да възроди своя подкаст. 
 Ана Кендрик,
Актрисата, която е травматизирана от " Здрач "

Ана Кендрик несъмнено не е единствената

Ашли, която влиза в облика на вампирката Алис Кълън, споделя: " Нашите почитатели са невероятни, лоялни и аз доста оценявам това. " Здрач " съставлява огромна част от живота ни, беше огромна част от живота на почитателите, тъй че за какво не? Сега сме толкоз надалеч от този миг, че е занимателно да приказваме за това ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР