Тея пичове от “Да, България откъде ги намират тез джуджета,

...
Тея пичове от “Да, България откъде ги намират тез джуджета,
Коментари Харесай

ДАЛИ В ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА ПРОГРАМА ЗА УСТОЙЧИВИ ДВОРНИ ДЖУДЖЕТА? И ДА МУ ПЪХНА ЕДНА СОЛАРНА ЛАМПА В ДУПЕТО, ЧЕ ДА МИ СВЕТКА НОЩЕМ. И ДА МИ ПОКАЗВА ПЪТЯ. КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

Тея пичове от “Да, България ” от кое място ги намират тез джуджета, не знам! Щото и аз желая да си взема едно за двора в Гърция. Ама, вървях в ИКЕА, крещя, калимера, калимера, by the way инцидентно да имате некви българиън джуджета на склад? Охи, охи, нямаме, проверете в ИКЕА-та за дребни хора. Намира се тъкмо против планината Олимп. Щото джуджета доста обичат хралупи с огромно view.

Отидох и до там. Оказа се обаче, че имат единствено надуваеми кукли. Викам си, така и така го бих тоз шибан път дотук, дай най-малко да си взема една надуваема кукла с облика на вуйна Асена… Показвам фотография на финасовата ни министърка и запитвам, такива сладуранки имате ли? Охи, охи, това не е садо-мазо магазин!

Леко обезверен ми хрумва да се обадя на Нинова. Викам си: и ген. Наско, и това другото военизирано джудже, дето се върна от Украйна, Глиги ли, Гъди ли, забравих му името, по какъв начин беше, все са джуджета с двойна приложимост! Нинова няма по какъв начин да не знае! Нали точно тя доставя НАТО с дребни и нападателни български джуджета – крачетата им с разминиращи устройства, а в мозъците им касетъчни бомби. Звъня в министерството и запитвам, хелоу, Корни там ли? Няма я, дава отговор ми мъж с студен глас. – Калояне, ти ли си, бе? – оживявам се аз. – Слушай, бе, пич, незабавно ми би трябвало джудже за двора…

Бум, телефона! Въх! Лоши хора, начи, нервирам се мислено аз. За едно джудже – голем проблем стана!

Дали в Плана за възобновяване няма стратегия за устойчиви дворни джуджета? Не знам… Дано да има. Че да си взема най-сетне и аз едно. И да му пъхна една слънчева лампа в дупето, че да ми светка нощем. И да ми демонстрира пътя. Към декорацията. На демокрацията.

Васил Петев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР