тества всеки жител на 4,7-милионен град в опит да не

...
тества всеки жител на 4,7-милионен град в опит да не
Коментари Харесай

Китай тества цял град, заради един с COVID-19

тества всеки гражданин на 4,7-милионен град в опит да не допусне ново разпространяване на а. Мащабната акция стартира след единствено един потвърден новозаразен в град Кашгар в самостоятелната област Синдзян, оповестява.
Плановете са цялото население на града да бъде тествано за помалко от седмица. Дотук посредством всеобщия скрининг са открити още 137 безсимптомни носители на ковид.
 Китайска вирусоложка: Коронавирусът е съзнателно пуснат в природата, той е мощно биологично оръжие Китайска вирусоложка: Коронавирусът е съзнателно пуснат в природата, той е мощно биологично оръжие
" Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по простъпка от лабораторията. Не, китайските управляващи не са толкоз глупави, че да го позволи...
В Синцзян живее многочислено уйгурско население, за което правозащитници сигнализират, че е обект на гонене от управляващите в Пекин.
В град Кашгар учебните заведения са затворени, а жителите не могат да напущат обитаемото място в случай че не покажат негативен резултат от тест.
Първият нов регистриран случай на COVID-19 в града е бил на жена, която не е имала признаци. Тя работи във фабрика за дрехи в покрайнините на града. Според локалните медии тя е била тествана профилактично. Това е и първият позитивен случай в континентален Китай за последните 10 дни.
Безсимптомните носители не се броят към формалната статистика на инфектираните в Китай, съгласно която доказаните инфекции в страната от началото на пандемията са 85 810. Смъртните случаи са 4634, разяснява BBC.
 Коронавирусът под надзор - китайците още го вършат по този начин, че да ви настръхнат косите от дисциплинираност Коронавирусът под надзор - китайците още го вършат по този начин, че да ви настръхнат косите от дисциплинираност
Стресиращите статистики за развиването на ковид по света и изключително в Европа напоследък са факт. Но на този декор усещане...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР