Тестовете на DDR4 модули показват внушителни резултатиXPG тества DDR4 модулите

...
Тестовете на DDR4 модули показват внушителни резултатиXPG тества DDR4 модулите
Коментари Харесай

XPG и Gigabyte обявиха овърклок партньорство

Тестовете на DDR4 модули демонстрират внушителни резултати

XPG тества DDR4 модулите си за върхова продуктивност на Ggabyte дънни платки
(снимка: CC0 Public Domain)

XPG уголемява своята тестова стратегия за овърклок на DDR4 памети посредством ново партньорство с производителя на дънни платки G igabyte. Тестовете на новите XPG DDR4 модули с последните Z490 и AMD B550 платформи целят да подсигуряват, че паметите дават отговор на най-високите стандарти за овърклок продуктивност и непоклатимост, оповестиха от гейминг подразделението на Adata.

XOCL (XPG Overclocking Lab) е съумяла да овърклокне модул Spectrix D50 DDR4 до 4800MHz на дънна платка Gigabyte Z490 Aorus Xtreme Waterforcr. Стъпвайки на този величествен резултат, овърклокинг лабораторията на XPG продължава в тази посока като тества и други DDR4 модули върху редица дънни платки на Gigabyte и разгласи, че реализира сходни резултати.

Тестове са осъществени върху Spectrix D60G, D50, D80 и D41 и Gammix D30 и D10. DDR4 модулите се базират на висококачествени чипове и разполагат с чудесно интегрирано изстудяване, висока степен на надеждност и постоянна работа в композиция с Intel XMP 2.0 профил, акцентираха от XPG.

Основана през 2018 година, лабораторията на XPG се занимава с тестване на памети за прекрачване на рестриктивните мерки на продуктивността и е първата по рода си организация от този тип измежду фирмите, предлагащи DRAM памети. През май 2019 година XOCL овърклокна Spectrix D60G до периодичност от 5738MT/s, което беше нов международен връх.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР