Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас! Изберете букета,

...
Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас! Изберете букета,
Коментари Харесай

Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!

Тест: Разберете какво в действителност мислят другите за вас!

Изберете букета, който ви харесва най-вече и узнайте по какъв начин изглеждате в очите на близките.

1.Морал и благотворителност
Стремежът към идеала е всичко за вас. Перфекционисти по душа, вие сте доста амбициозни. Трудно разбирате себе си и близките. Но вие сте лишени от нарцисизъм и сте доста работливи. Винаги си поставяте в действителност високи цели, да вземем за пример да измененията света. Знаете по какъв начин да обичате, само че сте доста уязвими. Прощавайки доста пъти едни и същи обиди, е вашата съществена неточност, тъй като не всички хора са способни да ви оценят по метода, по който заслужавате.

2.Истина и пристрастеност
Вие сте доста виновни, знаете по какъв начин да обичате и да се грижите за хората. Изпълнявате отговорностите, които сте поели, в работата постоянно сте почтени, може да ви се има доверие. Вие сте забавна персона, хората слушат вашите истории на драго сърце. В очите на другите – вие сте доста ярка персона.

3.Размисъл и разум
Вие сте същински генератор на хрумвания, теоретик и в това време интроверт. Най-хубавото е, че се чувствате добре в компанията на хората, които мислят, стремят се към развиване. Вие сте честни и в действителност се пробвате да живеете съгласно разпоредбите и законите, а освен да мислите по какъв начин изглеждате в очите на другите.

4.Философия и просветление
Много мъчно е да откриете някой, който да има усет, сходен на вашия. Вие сте много ексцентрична и забавна персона. Вашата вътрешен глас е развита и постоянно усещате, когато не сте разбрани по метода, по който бихте желали, което ви предизвиква болежка. Вие не можете да съществувате без пространство, в което да сте сами. В креативния развой се нуждае както от развиване, по този начин и от утвърждението на хората. Вашата емоционалност е много висока и вие знаете кое е положително и кое е неприятно.

5.Доминиране и убеденост
Независимостта е ваша съществена линия. Винаги разчитате единствено на себе си. Предпочитате позицията на мощния човек, под крилото на който се намират околните ви. Вие сте целеустремени и самоуверено се движите към осъществяване на задачите ви.

Не толерирате лъжата и измамата, само че сте подготвени да простите.

6.Енергия и сексапил
Вие сте цялостни с сила и завладявате другите с вашия сексапил. Смехът и радостният ви темперамент притеглят хората към вас, както и невероятната ви жизнеспособност, възторг, спонтанност. Хармоничните взаимоотношения с другите хора е вашата съществена цел и вие го постигате. Никога не играете роля, тъй че постоянно шокирате другите. Вие непрестанно търсите и се учите.

7.Спокойствие и благополучие
Вие проявявате схващане и сензитивност към другите. Вие не се пробвате да не съдите, деликатни сте към хората, по какъв начин да не ви обичат? Според вас всеки има свои лични цели и аргументи да работи по един или различен метод. Вървите по своя път, което не ви пречи да се разбирате добре с другите.

8.Чувствителност и добрина
Комуникирате с лекост с хората. Имате доста познати и още повече другари. Хората ви считат за доста топъл човек. Другите се усещат добре във вашата компания, а желанието да станете още по-добри не ви разрешава да почивате на остарели лаври. Любовта е съществена цел в живота ви и вие можете да обичате, даже да не получавате същото в подмяна.

9.Успех и оптимизъм
Вие възприемате всичко, което ви дава животът като популярен подарък. Желанието ви да извлечете оптималната изгода от всичко, което получавате, е вашата съществена цел. Постиженията в живота са вашата горделивост и ги показвате с огромно наслаждение. Подкрепяте обичаните си хора и споделяте триумфите и успехите си с тях. Вие сте реалисти и не харесвате розовите очила. Имате реалистична визия за света.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР