Тест на противовъздушната отбрана предизвика силна експлозия близо до иранското

...
Тест на противовъздушната отбрана предизвика силна експлозия близо до иранското
Коментари Харесай

Експлозия в небето близо до ядрен обект в Иран

Тест на противовъздушната защита провокира мощна детонация покрай иранското оборудване за обогатяване на уран в Натанц в събота, заяви Агенция Франс Прес. Инцидентът идва в миг, когато договарянията по нуклеарната стратегия с огромните сили са в задънена улица, предава БГНЕС

била чута в небето над иранския град Бадруд, единствено на 20 километра от атомната централа, заяви формалната организация IRNA. „ Жителите на Бадруд чуха шума и видяха светлина, която показваше обект преди малко избухнал в небето над града “, сподели очевидец пред IRNA.
Израелското разузнаване: Иран се готви да обогати уран до 90%
През последните две седмици израелските разследващи служби са предали на Съединени американски щати и редица европейски страни, данни, че Иран се занимава...

Но командирът на противовъздушната защита в региона на Натанц сподели пред държавната телевизия, че няма причина за безпокойствие. „ Преди час една от нашите ракетни системи в района бе тествана за оценка на степента на подготвеност и няма от какво да се опасяваме “, сподели командирът.

През юли стана ясно, че е имало пожар в нуклеарната централа в Натанц. Инцидентът забави съществено програмата на Иран, поради която Западът твърди, че Техеран се пробва да се снабди с нуклеарно оръжие. 

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР