Тест на подсъзнанието – това, което ни привлича най-много, може

...
Тест на подсъзнанието – това, което ни привлича най-много, може
Коментари Харесай

Тест на подсъзнанието. Разберете какво иска да ви подскаже то!

Тест на подсъзнанието – това, което ни притегля най-вече, може да каже доста за нас! Подсъзнанието ни има доста загадъчна природа и колкото по-скоро осъзнаем това, толкоз по-добре за нас.

Изберете окото, което сграбчва най-вече вниманието ви. Вашият избор ще ви разкрие това, което подсъзнанието ви се пробва да ви каже.

Око номер 1
Ако това око притегли вниманието ви най-вече, тогава би трябвало да спрете да се криете в черупката си. Затворени сте в себе си доста повече, в сравнение с си мислите. Ако желаете да допуснете някого в живота си, направете го.

Око номер 2
Ако сте избрали второто око, тогава най-вероятно криете нещо. Лъжете хората доста дълго, което единствено пречи на благополучието ви. Вие сте човек, който е кадърен на доста неща, само че не си го позволявате. Защо вършиме това? Може да ви е потребно просто да признаете всичките си неточности.

Око номер 3
Макар че това око може да ви се стори малко тъжно, хората, които го избират, страдат доста. В момента в живота ви се случват доста неща и вие не знаете по какъв начин да се справите с възприятията си. Вашето подсъзнание желае да ви каже, че не сте сами. В живота ви има хора, на които можете да разчитате. Спрете да се пробвате да извършите всичко сами и не се отхвърляйте от помощта, когато в действителност имате потребност от нея.

Око номер 4
Изграждате стени към себе си, с цел да се предпазите. Вие се криете от останалия свят, мислейки си, че това ще ви помогне, само че грешите. Трябва да се обкръжите с нови хора и да споделите с тях спомените, които в никакъв случай не ви напущат. Да, няма да е елементарно, само че в случай че го извършите, можете да постигнете всичко. Спрете да гледате към предишното, този път се пробвайте да гледате към бъдещето.

Око номер 5
Изборът на това око демонстрира, че работите по-усилено от другите. Вие сте от хората, които не престават без значение от всичко. Криете деликатно възприятията си и вършите работата, колкото можете по-добре. Вие доста цените живота си, само че от време на време забравяте за това, което е в действителност значимо за вас. И по този начин, вие постоянно се пробвате да завършите започнатата работа, само че забравяте да спирате от време на време и да се наслаждавате на заслужена отмора.

Вижте още: Вкусни зелеви рулца с заряд от зеленчуци за зимата

Око номер 6
Ако сте привлечени от това око, значи сте подготвени на всичко, с цел да зарадвате хората към вас. Давате им всичко, което имате, само че в никакъв случай не желаете нищо в подмяна. Но е време да разберете, че от време на време би трябвало да казвате „ не “ и да се държите по друг метод. Не можете просто да се пробвате да бъдете към тези, които не желаят да бъдат към вас.

Споделете този тест на подсъзнанието с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР