Tesla вече не е единственият автомобил, който позволява да играете

...
Tesla вече не е единственият автомобил, който позволява да играете
Коментари Харесай

Lexus показа автомобил за геймъри

Tesla към този момент не е единственият автомобил, който разрешава да играете игри, до момента в който стоите в автомобила си, въпреки да е по-използваем от Lexus-а, който ще видите на фотосите.



За база е употребен Lexus IS350 F Sport, като интериорът е особено модифициран, с цел да пасне оптимално на геймърите, след извършена анкета в платформата Twitch, по какъв начин тъкмо да наподобява той. Темата е Neon Tokyo, а за нея са дали своят вот 55% от интервюираните. Външността е облепена във фолио със специфичен дизайн, определен от 48% от гласувалите.



Поглеждайки интериора, първото нещо което се набива на очи е огромният екран, който стои пред пасажерското място. Именно от там може да играете игри, а специфични светлини, лазери и даже машина за пушек ще способстват за оптимално реалистично чувство. Багажника е мястото където се намират множеството от детайлите на компютъра, който e съединен от компанията SPCS. Макар автомобила на процедура да може да се движи, то той не е изключително приложим за друго, с изключение на за игри, с огромният екран в дясната част и багажника, ангажиран от компютърни елементи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР