Tesla стартира продажбите на най-евтината версия на бестселъра си Model

...
Tesla стартира продажбите на най-евтината версия на бестселъра си Model
Коментари Харесай

Това е най-евтината Tesla Model Y. Струва само 195 долара

Tesla започва продажбите на най-евтината версия на бестселъра си Model Y, който по всяка възможност ще се трансформира и в на територията на Европа през 2023 година.

Новата бюджетна версия на Tesla Model Y, която се продава на уеб страницата на американския производител на електрически автомобили, е оценена на едвам 195 щатски $, само че повода за това, е че тя е умалено (1:18) моделче на колата.

Най-новият артикул в портфолиото на онлайн магазина за аксесоари на Tesla е дело на Tesla Design Studio, като от компанията споделят, че " всеки подробност, извивка и повърхнина се копират от едни и същи 3D CAD данни, употребявани за производството на действителни Model Y коли ".

Умаленото моделче на Tesla Model Y е налично в три цвята- наследник, червен и бял, и идва с функциониращи порти и челен и заден похлупак, управляеми колела, тапицерия на пода, текстилни защитни колани, както и с панорамен стъклен таван.

Основните размери на моделчето са дължина 264 мм, широчина 120 мм и височина от 90.2 мм, а тежестта му е съвсем 1 кг (0.988 грама).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР