Tesla представи нов видеоклип с демонстрация на най-новия си софтуер

...
Tesla представи нов видеоклип с демонстрация на най-новия си софтуер
Коментари Харесай

Tesla публикува ново качествено видео на новата версия на Full Self-Driving

Tesla показа нов видеоклип с проява на най-новия си програмен продукт за самоуправление на колите след неубедителния стрийм онлайн на Илън Мъск.

Преди няколко месеца Илън Мъск направи предаване онлайн на шофиране с най-новия програмен продукт на Full Self-Driving (FSD) на Tesla в региона на залива.

Идеята бе да се показва новото ръководство на автомобила на Tesla, основано на невронни мрежи, само че стриймът не беше изключително сполучлив, с неприятно снимане и също толкоз неприятно качество на видеото, а самата система Full Self-Driving имаше няколко казуса.

Ето че в този момент Tesla пусна доста по-професионално изглеждаща видеодемонстрация на най-новата си бета версия на FSD:

В последния видеоклип Tesla учудващо не показва точната версия на FSD Beta, която се тества, като единствено загатва, че тя е „ версия 11.4.7 или по-нова “.

Ето за какво не наподобява, че тази проява включва най-новите системи за ръководство на автомобила, основани на новите невронни мрежи на автомобилната компания на Мъск.

Важно е да се означи, че Tesla удостовери, че е премахнала предупредителните сигнали за оказване на напън върху кормилото особено за демонстрацията – нещо, което притежателите на тези електрически автомобили не могат да вършат и това не е методът, по който би трябвало да се употребява FSD Beta.

Но очевидно Tesla е съвсем подготвена да показа най-новата версия на своя автопилот, при която няма да се постанова наложителното слагане на ръцете върху кормилото.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР