Tesla предприема доброволно връщане за ремонт на близо половин милион

...
Tesla предприема доброволно връщане за ремонт на близо половин милион
Коментари Харесай

Tesla изтегля за ремонт близо половин милион Model 3 и Model S

Tesla подхваща непринудено връщане за ремонт на близо половин милион автомобила поради евентуални проблеми. Замяната визира Model 3 електрически автомобили създадени сред 2017 и 2020, както и избрани бройки Model S.

Що се отнася до Model 3 наподобява е допустимо отварянето и затварянето на багажника да докара до проблем със секцията за кабела към задната камера. Това може да аргументи ненадейно рухване на камерата. Проблемът при Model S е по-сериозен, като евентуално може да докара до отварянето на предния багажник.

Засегнати са общо 475 318 автомобила, в това число 356 309 Model 3 и 119 109 Model S. От Tesla регистрират, че едвам 1% от Model 3 ще проявят казуса по отношение на 14% при Model S. При Model S казусът може да докара до ограничение на зрителното поле на водача в случай че багажникът се отвори по време на придвижване.

Според Tesla дефектът може да бъде отхвърлен единствено посредством промяна на позицията на заключващия механизъм. Това може да бъде осъществено и в сервизен център на компанията. На проблематичните Model 3 е належащо монтирането на нови обшивки за кабелите и протектор. Това ще стане гратис за притежателите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР