Tesla, лидерът на пазара на електромобили, управлява най-голямата мрежа от

...
Tesla, лидерът на пазара на електромобили, управлява най-голямата мрежа от
Коментари Харесай

Белият дом подкрепя усилията на индустрията за стандартизиране на конекторите за зареждане на електромобили на Tesla

Tesla, водачът на пазара на електрически автомобили, ръководи най-голямата мрежа от устройства за бързо зареждане. И доста от неговите станции за зареждане Supercharger са на първокласни места по продължение на доста посещавани коридори, където други станции за зареждане са необичайност.

Във вторник SAE International, по-рано Обществото на автомобилните инженери, удостовери като нов стандарт Северноамериканския общоприет конектор за зареждане на Tesla. Този конектор, прочут като NACS, свързва електрическите автомобили на Tesla с мрежата на компанията. През юни автомобилната организация съобщи, че ще дефинира стандарти за щепсела за зареждане на EV на Tesla, с цел да се опита да му разреши да работи с всички EV.

Новият стандарт „ подсигурява, че всеки снабдител или производител на транспортно средство или съоръжение за зареждане ще да могат да употребяват, създават или разпростират конектора и уголемяват достъпа до зареждане за сегашни и бъдещи водачи на EV в цялата страна “, се споделя в изказване от вторни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР