Tesla Inc обяви, че удължава с още една седмица принудителното

...
Tesla Inc обяви, че удължава с още една седмица принудителното
Коментари Харесай

Tesla ще задържи още седмица служителите си преди да ги пусне в принудителен отпуск

Tesla Inc разгласи, че удължава с още една седмица насилственото стартиране в отпуск на свои чиновници, отлагайки по този метод проектите за обновяване на естествените интервенции от 4-ти май в монтажния цех за електрически коли във Фримонт, Сан Франциско, осведоми Ройтерс, цитирайки вътрешнофирмен имейл.

" За чиновниците, които са в насилствен отпуск, в случай че с вас не се свърже вашият управител по отношение на началната дата, ще останат без работа най-малко за още една седмица или до по-нататъшно уведомление ", показва юристът на компанията Валери Каперс Уоркман във вътрешноведомствен имейл, изпратен до чиновниците и забелязан от Ройтерс.

Tesla спря производството на електрически автомобили в завода си във Фримонт, Калифорния на 24-ти март.

Удължаването идва дни, откакто здравните чиновници от окръг Сан Франциско, дружно с пет други региона в същия регион заявиха, че ще преразгледат мерите за оставане у дома, които трябваше да изтекат в неделя.

През предишния месец производителят на електрически автомобили пусна в насилствен отпуск всички маловажни свои чиновници и приложи съкращения на заплатите по време на прекъсването на индустриалните си мощности в Съединени американски щати поради коронавирусната пандемия. Междувременно, акциите на Tesla поевтиняха с над 10% по време на търговията на Уолстрийт в петък, откакто основният изпълнителен шеф на компанията Илон Мъск съобщи в Twitter, че акциите на неговата компания са били " прекомерно високи ". Това не са първите туитове на Мъск, в които той разяснява цената на акциите на компанията. Преди време той се изправи пред Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища поради свои туитове по отношение на индустриалните и цените на акциите на компанията. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР