Tesla и Илон Мъск опровергаха слуховете, че през 2024 г.

...
Tesla и Илон Мъск опровергаха слуховете, че през 2024 г.
Коментари Харесай

Tesla вече тества обновения Model Y

Tesla и Илон Мъск опровергаха слуховете, че през 2024 година ще бъде пуснат на пазара освежен Model Y, макар спекулациите, разпалени от неотдавнашното възобновяване на Model 3. Мнозина чакаха, че " третирането на Хайленд ", приложено към Model 3, който споделя доста съставни елементи с Модел Y, ще бъде бързо. Разговорите за пускане на производството в Китай още това лято, като европейските и американските фабрики ще последват образеца, единствено подхраниха огъня.

Tesla обаче изрично отхвърля. Самият Мъск излезе в обществените мрежи, с цел да съобщи, че " тази година няма да има ободряване на Model Y ", което кара някои да считат, че стартирането на пазара през януари 2025 година е по-вероятно. Това разбиране се ускори с приключването на фотография, на която се вижда мощно замаскиран Model Y в развой на тестване - евентуално първият ни взор към актуализирания кросоувър.

Снимката, направена наоколо до стадион " Роуз Боул " в Калифорния, разкрива Model Y, затулен с съвсем непроницаема черна обшивка, сходно на ранните прототипи на освежения Model 3, видяни през декември 2022 година Важно е да се помни, че тези прототипи не отразяваха всички дефинитивни промени в дизайна, тъй че този замаскиран Model Y може да не предлага дефинитивни улики за проектите на Tesla.

Илон Мъск бързо реагира на изтеклата фотография, като прикани хората да спрат да подхранват спекулациите. Той се притеснява, че тези клюки могат да навредят на актуалните продажби на Model Y заради резултата на Осбърн, при който клиентите отсрочват покупките в очакване на нов модел. Предишният опит на Tesla удостоверява тази угриженост - от първото забелязване на първообраз на Model 3 до стартирането му в произвеждане в Европа и Азия мина съвсем година.

Следвайки този график, стартирането на актуализирания Модел Y през април 2025 година наподобява евентуално, в случай че приемем, че Tesla употребява развойната активност, осъществена по Model 3./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР