Тервел Замфиров и Андреа Коцинова завършиха на 11-а позиция в

...
Тервел Замфиров и Андреа Коцинова завършиха на 11-а позиция в
Коментари Харесай

Тервел Замфиров и Андреа Коцинова финишираха 11-и в отборния паралелен слалом на световното по сноуборд за младежи

Тервел Замфиров и Андреа Коцинова приключиха на 11-а позиция в паралелния слалом за смесени тимове, с който бе подложен и краят на международното състезание по сноуборд за младежи и девойки в Лахтал, Австрия.

Българският тандем преодоля сполучливо квалификациите в надпреварата, само че за жалост загуби още в първия кръг на елиминациите от немския дует - Бенедикт Риел и Саломе Янсинг, които след това стигнаха и до купата.

Другият роден състав, който се включи в конкуренцията - Кристиан Георгиев и Аглика Георгиева - за жалост, не съумя да премине пресявките и в последна сметка финишира на 26-о място.

По този метод България завършва шампионата на планетата с общо пет оценки, като в надпреварата в паралелния великански слалом Тервел Замфиров заслужи сребро, а Петър Гергьовски завоюва бронз.

Големият успех за родния сноуборд обаче пристигна в дисциплината успореден слалом, в която подиумът беше напълно окупиран от български състезатели. Шампион стана Кристиан Георгиев, който във финала изпревари Тервел Замфиров, а последното място на почетната стълбичка остана за Петър Гергьовски.

При девойките най-хубавия резултат записа Андреа Коцинова, която в паралелния великански слалом се подреди 21-а в квалификациите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР