Тервел Пулев заяви след десетата си победа и деветия нокаут

...
Тервел Пулев заяви след десетата си победа и деветия нокаут
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Време е за почивка

Тервел Пулев съобщи след десетата си победа и деветия нокаут на професионалния кръг, че има потребност от малко отмора и би трябвало да понижи темпото. Българинът нокаутира непобедения до този миг маджарин Ласло Пензеш още във втория рунд на мача им от боксовата галавечер в австрийската столица Виена.

„ Той гледаше да ме задържа повече. Имах шанс, че направих доста положително ляво кроше. Първо би трябвало да понамаля малко темпото, нуждая се от малко отмора, тъй като направих и този месец три мача. Трябва да внимавам, тъй като от сгъстения график може да се получат контузии. Става въпрос за по-леки, само че въпреки всичко неприятни травми ", показа Тервел Пулев след срещата.

“Съперникът беше изцяло незнаен. Нямахме даже негова фотография. Това ни затрудни, тъй като не знаехме какво да чакаме. Трябваше ми време да напасна играта си, да хвана дистанцията и да мога да управлявам мача. Унгарецът потегли непосредствено напред, а аз бях внимателен, тъй като не знаех по какъв начин ще подходи”, сподели още братът на Кубрат Пулев.

„ Има оферти за мачове, има и боксьори, които се заканват. Това е обикновено в бокса.”, приключи Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР