Тервел Пулев може да продължи повече от брат си Кубрат

...
Тервел Пулев може да продължи повече от брат си Кубрат
Коментари Харесай

Лесов: Тервел може да продължи повече от Кубрат

Тервел Пулев може да продължи повече от брат си Кубрат на кръга. Това съобщи олимпийският първенец по бокс Петър Лесов, който сега е отпред на националния отбор на България за девойки.

" Много е значимо да попаднеш на добър управител, както той попадна. Те му сортират доста добре съперниците. Той си е добър боксьор и дори мисля, че може да продължи повече от Кубрат Пулев. Тервел Пулев при един по-сериозен съперник би трябвало да мисли да не скача да ги отхвърля от началото, а да си разпредели силите.

 Снимка 291003
Източник:

Има много време за Кубрат за подготовка и да в профил слабостите преди мача с Уайт. Защитата му беше доста слаба, в този момент с новия треньор виждам, че много се работи върху това. Има хубава бърза лява ръка. Мисля, че ще стане доста хубава среща. Аз желая Кубрат да завоюва, само че това ще го забележим на кръга. Пулев би трябвало да е доста деликатен. В тежка категория получи ли се мощен удар и те разконцентрира за цялата среща.

Антъни Джошуа е доста прозорлив, доста добър боксьор, остроумен. Той знае по кое време да тръгне за нокаут, когато може да бие по точки. В момента той е най-хубавият боксьор. Ще е доста забавна срещата с Поветкин. Това са двамата най-хубави сега. Не знам по какъв начин ще приключи този мач. Поветкин ще разчита на мощния си удар ".

 Следващият пердах на Тервел Пулев ще бъде в Чикаго на 8 юни
Следващият пердах на Тервел Пулев ще бъде в Чикаго на 8 юни

20 хиляди фенове ще поддържат българина от трибуните
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР