Тервел Пулев демонстрира амбиция и решимост да се представи по

...
Тервел Пулев демонстрира амбиция и решимост да се представи по
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Чака ни здрав сблъсък

Тервел Пулев показва упоритост и решителност да се показа по най-хубавия метод в срещата с Роли Ламбърт. Двубоят сред двамата е в събота вечер.

„ Благодаря за хубавите думи при представянето. Добре пристигнал на съперника ми. Радвам се, че при поакана. Смятам, че е добър, сложен конкурент. Вярвам, че съм се подготвил като него. Няма подценяване. Смятам, че ни чака здрав конфликт. Мисля, че няма потребност от доста непотребни думи. Това е едно то последните събития преди мачовете. Остана и кантара, да забележим кой какъв брой кг е и в каква форма е и след това е ред на борбите “, съобщи Тервел Пулев.

Съперникът на Тервел Роли Ламбърт благодари на бога, че е в страната. Сподели, че визата е била компликация, само че всичко към този момент е наред.

“Знам задоволително за противника ми. Той е брат на Кубрат, когато също доста одобрявам. Съперникът ми е бил на Олимпийски игри. Познавам го, разчувствуван съм да съм тук. Идвам, с цел да печеля, няма подозрение в това. Очаквам събота вечер с неспокойствие “, съобщи Роли Ламбърт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР