Терористите от Хамас“, които на 7 октомври нападнаха Израел, са

...
Терористите от Хамас“, които на 7 октомври нападнаха Израел, са
Коментари Харесай

Командирите от Хамас инструктирали войниците си да убиват, обезглавяват и изнасилват, включително деца

Терористите от „ Хамас “, които на 7 октомври нападнаха Израел, са получили разпореждане да убиват, обезглавяват и изнасилват мирни израелци, в това число дами и деца, написа The Times of Israel.

Израелските служби за сигурност разгласиха видеозаписи от разпитите на 7 бойци от „ Хамас “, които са били хванати. Терористите признават, че командирите им дали заповед да избиват мирното населене с особена свирепост. Един от тях споделя, че им наредили да убиват всички, които видят, да обезглавяват жертвите и да отрязват краката им.

" Планът беше да вървим по къщите от стая в стая, да хвърляме гранати и да убиваме всички, в това число дамите и децата... „ Хамас “ подреди да им смазваме главите, да ги отрязваме, да им режем краката. " – признава терористът.

По думите му, командирите са разрешили на главорезите да изнасилят мъртвец на момиче.

По данни на израелските военни, този терорист е бил хванат по време на нападението против кибуца Алумим. Самоотбраната на това село съумя да отблъсне нападението на терористите, откакто те към този момент бяха проникнали в част от кибуца, където живееха задгранични рабтници. Бяха убити 16 жители на Тайланд и на Непал, осем души бяха отвлечени в Газа.

Друго видео демонстрира разпит на шестима членове на елитните сили на „ Хамас “ – Нухба, участващи в всеобщи убийства и отвличания на хора.

" В Газа тези, които водят заложници, получават премия – жилище и 10 хиляди $ ", признава един от тях.

Друг от мъжете споделя, че са били инструктирани да избиват младите мъже и да отвличат старците, дамите и децата.

Изданието отбелязва, че един от терористите е признал, че са опожарили две къщи.

Правоохранителните органи на Израел обявиха, че по думите на някои от терористите, до момента в който хиляди бойци на „ Хамас “ са били изпратени да убиват израелци, старшите командири на организацията останали в скривалищата си.

По данни на The Times of Israel, арестуваните са дали подробни данни за проникването и нападението на израелска територия, осъществено на 7 октомври, в това число информация, която е употребена и ще бъде употребена за офанзиви против цели в Газа.

" Силите за сигурност на Израел ще се разплатят с всички терористи, взели участие в касапницата на 7 октомври ", се споделя в публично изказване.

В него се показва, че пред 200 представители на задграничната преса са показани над 40 минути покъртителни подиуми на убийства, изтезания и обезглавявания по време на нападението против израелския юг, включителво необработени видеозаписи от камерите, които са били прикрепени към телата на терористите.

Израелското държавно управление съобщи, че е взето решение да се разгласяват част от показанията, с цел да е ясно какво точно се е случвало в Израел на 7 октомври, защото в избрана част от света са се появили подозрения във връзка с тези събития.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР