Терористичните групировки по цял свят имат за задача да търсят,

...
Терористичните групировки по цял свят имат за задача да търсят,
Коментари Харесай

Изтръпнахме! Ето Кой Стои Зад Радикализирания Ученик, Който Искаше Да Окървави Пловдив!

Терористичните групировки по целия свят имат за задача да търсят, образоват и убеждават подрастващи, че в случай че създадат атентат и умрат в името на Аллах, душите им отиват там, където другите при гибелта си не могат да стигнат, написа Блиц.

Цялата история се крепи на насаждане, че след гибелта има нов живот. Убеждавали са го, че откакто извърши задачата си, момчето ще има прелестен живот, цялостен с разкош и придобивки, които в действителното си съществуване няма по какъв начин да има. Търсят се деца, които са с лабилна душeвност, стартират ги отдалеко, будят интереса им с разнообразни оръжия, които им демонстрират в нета.

После ги убеждават, че ще имат най-хубавите девойки, най-бързите коли, най-светлото и прелестно бъдеще, там, където отидат, откакто умрат. Много по-трудно е да вербуваш възрастен мъж, в сравнение с тийнеджър, още несъзнателен и незнаещ какво тъкмо прави. Задължително ги образоват да не споделят с родителите си, с никого. Може да се каже, че вербуващите са отлични психолози.

Това разкриха наши източници от следствието във връзка пловдивския случай и прибавиха, че стартират да ровят и да търсят и други жертви.

Те отхвърлиха да обяснят дали става въпрос за Ислямска страна или за друго формирование на джахидистите. Самоличността на момчето от Пловдив също остава загадка за в този момент.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР