Терористичната групировка Ал-Кайда разпространи видео с гаф при заснемането на

...
Терористичната групировка Ал-Кайда разпространи видео с гаф при заснемането на
Коментари Харесай

"Ал Кайда" се подигра на "Ислямска държава" с ето това ВИДЕО

Терористичната формация Ал-Кайда популяризира видео с гаф при снимането на агитационен материал на съперническата формация Ислямска страна (ИДИЛ), написа The Telegraph.

Видеото, публикувано от Ал Кайда в арабските медии,показва коленичил член на ИДИЛ, който се пробва да възобнови клетвата си за честност на водача на терористичната формация Абу Бакр ал Багдади, само че неведнъж е преустановяван от чуруликаща птица на дървото над него.

Боецът се разсейва от птицата, което го кара да не помни думите от клетвата, при което той вади листче от джоба си, а негов съидейник може да бъде чут по какъв начин го окуражава и успокоява. Не е ясно по какъв начин Ал-Кайда се е сдобила с видеото, само че то евентуално е публикувано от беглец на Ислямска Държава, или е конфискувано от тяхна унищожена база.

Елизабет Кендъл, специалист от Оксфордския университет за Близкия Изток, показа видеото в „ Туитър “ и също не пропусна да се подиграе на радикалната формация. „ Героичната птица безмилостно заглушава опита на ислямиста да възобнови верността си към халифа “, написа тя.
#ISIS #Yemen thwarted by loudly squawking bird:

Heroic bird relentlessly drowns out ISIS-Y's attempt to renew allegiance to the caliph. Leader's feeble memory adds to the woes... These bodged "takes " didn't make it into the official video of this solemn event, released end July pic.twitter.com/8w7sp79LcL
— Elisabeth Kendall (@Dr_E_Kendall) August 13, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР