Терористичната атака срещу цивилни в редица населени места в Украйна,

...
Терористичната атака срещу цивилни в редица населени места в Украйна,
Коментари Харесай

Терористичната атака на Русия само ще ускори победата на Украйна

Терористичната офанзива против цивилни в редица обитаеми места в Украйна, осъществена от съветските военнопрестъпници на 10 октомври, единствено ще форсира успеха на Украйна в тази война.

Мащабната ракетна офанзива на Руската федерация против Украйна, осъществена на 10 октомври, ще разгневи още повече въоръжените сили на Украйна и те ще отмъстят на нашествениците на бойното поле. Това сподели военният специалист Роман Свитан.

„ Украинската войска ще стане доста по-ядосана, доста по-активна, когато видя вражеските офанзиви против цивилни и инфраструктура. Единственият метод да се отговори на бойното поле е да се унищожат съветските войски. Сега още повече ковчези ще отидат в Руската федерация ", сподели той. Роман Свитан е сигурен, че тази офанзива единствено ще форсира успеха на Украйна.

Вчера Русия извърши следващата си варварска офанзива в Украйна, изсипвайки ракети против невъоръжени цивилни жители. Сутринта на 10 октомври Русия извърши офанзиви против редица райони на Украйна. По-специално, детонации бяха чути във Виница, Лвов, Кировоград, Николаев, Полтава, Тернопол, Житомир, както и столицата Киев. Русия изстреля 84 крилати ракети по Украйна, 43 от тях бяха унищожени. Президентът Володимир Зеленски сподели, че 12 души са били убити при съветска терористична офанзива. Повече от 80 са ранените или ранените.

" Днес целият свят още веднъж видя същинското лице на една терористична страна, която убива нашия народ. Не единствено на бойното поле, само че и в мирни градове. Държава, която прикрива с диалози за мир същинската си, кървава и незаконна същина и цел. И дава отговор на всички оферти за действителен мир с ракетни удари. Всичко това единствено потвърждава, че освобождението на цялата ни земя е единствената основа на мира и сигурността за всички украинци ", съобщи Зеленски. На 24 февруари Русия стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Има доказателства за 40 000 военни закононарушения, осъществени от съветските терористи, в това число убийството на над 400 деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР