Терорът от Коломбо може да се разглежда и като отговор

...
Терорът от Коломбо може да се разглежда и като отговор
Коментари Харесай

Проф. Чуков: В Шри Ланка тероризмът контраатакува заради Нова Зеландия

Терорът от Коломбо може да се преглежда и като отговор на офанзивите от Нова Зеландия. Това сподели арабистът проф. Владимир Чуков, предава  " Фокус ". 

По думите му нападенията в Шри Ланка биха могли да се наредят измежду най-кървавите такива, след интервала на Втората международна война. Взривовете в църковни храмове и хотели приказва за друг почерк на нападателите, изясни арабистът. „ Спомняте си, че преди години се търсеше всеобщият резултат – оптимален брой хора да бъдат убити, само че в това време в композиция с офанзива на религиозни знаци – това към този момент носи нещо характерно даже във връзка с Шри Ланка. Отделно би трябвало да кажем, че е атакувана и публична институция – починали са трима служители на реда и то, забележете, че камикадзе е бил индивидът, който е атакувал постройката, в която са били тримата служители на реда. Имаме съчетаване на 3 стила, които до този миг бяха действително забележими обособени офанзиви, обособени терористични актове в предишното и в обособени страни “, сподели той.

Проф. Владимир Чуков разяснява още, че макар игнорирането на напрежението сред радикалните групировки по света, терористичните събития би трябвало да се обвържат с тях, които се оказват и печеливши след сходни набези. На фона на уверенията, че тероризмът е надвит, можем да станем очевидци и на следващи случаи на саморадикализация, счита арабистът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР