Териториалното отделение в Попово към Районната прокуратура в Търговище задържа

...
Териториалното отделение в Попово към Районната прокуратура в Търговище задържа
Коментари Харесай

Изправят пред съда Бисер, обрал игрална зала след заплаха с нож

 Териториалното поделение в Попово към Районната прокуратура в Търговище задържа до 72 часа обвинен за обир на пари от игрална зала, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. 

25-годишният Бисер С. е притеглен към наказателна отговорност за обир на пари от игрална зала с разпореждане на прокурор от Териториалното поделение в Попово към Районната прокуратура в Търговище. За закононарушението по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс мъжът е арестуван до 72 часа за довеждането му в съда, където прокуратурата ще внесе искане за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “.

На 12 октомври тази година към 1,30 ч. след среднощ със опасност с нож обвиненият лишил 4900 лв. от служителя в зала за хазартни игри " Елит “ в Попово. Само два часа по-късно полицията задържала за грабежа 25-годишния Бисер С.

Преди закононарушението мъжът играл
хазартни игри в залата, като заложил и изгубил 5000 лв.. За да си възвърне загубите, той извадил нож и наредил на 23-годишния чиновник да му върне парите. За " услугата “ Бисер му оставил 100 лв..

Предприетите дейности по следствието на случая открили, че обвиненият е постоянен клиент в залата за
хазартни игри. Все още парите, предмет на закононарушението, не са открити.

Бисер С. има престъпни регистрации, само че не е осъждан.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР