Териториалната митническа дирекция "Южна морска" обяви публична продажба чрез търг

...
Териториалната митническа дирекция "Южна морска" обяви публична продажба чрез търг
Коментари Харесай

Над 20 кг. контрабандни накити ще бъдат продадени на търг от митницата /снимки/

Териториалната митническа дирекция "Южна морска " разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване на златни и сребърни украшения - пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и огърлици с общо тегло 20,198 кг., оповестиха от Агенция "Митници ".
Сред оповестените за продажба бижута има и четири сребърни часовника, три златни игли и два биберона със златен обков.
Контрабандните златни и сребърни произведения са били арестувани при митнически инспекции на пункта с Турция Капитан Андреево в интервала от 2016 до 2018 година и за тях към този момент са завършили досъдебните или административнонаказателните производства, прецизират от митниците.
Двата биберона със златен обков, които се оферират на търга, са били открити през август 2016 година Те са били укрити в картонени пакети под леглото в шофьорската кабина на турски камион, влизащ в страната от Турция, дружно с още 601 златни украшения, които също са предмет на продажба.
За идния търг златните и сребърни бижута са оповестени в 8 групи, а искащите за присъединяване в търга следва да подадат заявление за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Купувачите на стоките е належащо да имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали, се показва още в известието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР